İsmail Akgül Şehit Ziya Sarpkaya'yı andı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bolu Milletvekili İsmail Akgül, Bolu Göynüklü Şehit Uzman Çavuş Ziya Sarpkaya'yı Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM)'nde yaptığı konuşma ile andı 

28 Temmuz 2024 22:16
İsmail Akgül Şehit Ziya Sarpkaya'yı andı

banner63

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bolu Milletvekili İsmail Akgül, Bolu Göynüklü Şehit Uzman Çavuş Ziya Sarpkaya'yı Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM)'nde yaptığı konuşma ile andı.

MHP Bolu Milletvekili İsmail Akgül konuşmasında ''28 Temmuz 2015 tarihinde Hakkari Şemdinli’de hain terör örgütü pkk tarafından kahpece  şehit edilen, Bolu Göynüklü Ziya Sarpkaya kardeşimizi, şehadetinin 9. Seneyi devriyesinde rahmet, minnet ve dualarla anıyorum. Şehidimizin kıymetli ailesine ve tüm hemşerilerimize başsağlığı diliyorum.'' dedi.

"Vatan, bayrak ve mukaddesatı uğruna gözünü kırpmadan toprağa düşen tüm şehitlerimize, Cenab-ı Allah’tan rahmetler diliyor, Tüm kahraman Gazilerimize sevgi, saygı ve şükranlarımı  sunuyorum." diyen İsmail Akgül,  "Terörle mücadelede destanlar yazan, yurt içi ve yurt dışı operasyon bölgelerinde fedakarca 
görevini ifa eden kahraman Mehmetçiklerimize ve Emniyet Güçlerimize muvaffakiyetler  diliyorum." ifadelerini kullandı.

Akgül sözlerini, "Ölüm bize ne uzak bize ne yakın ölüm. Ölümsüzlüğü tattık bize ne yapsın ölüm. Şehitler Ölmez, Vatan Bölünmez!" dizeleriyle.tamamladı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner1