Mudurnu'da kümes yangını

Bolu’nun Mudurnu ilçesinde yer alan Karapınar Kavağı köyünde, eski bir kümesin içerisinde istiflenmiş tahta parçalarının tutuşmasıyla çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesi sayesinde büyümeden söndürüldü. Çıkan yangınla ilgili inceleme başlatıldı. 

25 Temmuz 2024 03:36
Mudurnu'da kümes yangını

banner63

Bolu'’nun Mudurnu ilçesinde yer alan Karapınar Kavağı köyünde, eski bir kümesin içerisinde istiflenmiş tahta parçalarının tutuşmasıyla çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesi sayesinde büyümeden söndürüldü. Çıkan yangınla ilgili inceleme başlatıldı.

Mudurnu ilçesine bağlı Karapınar Kavağı köyünde eski bir kümesin içinde çıkan yangın panik yarattı. Sadık Çetin’e ait kümeste çıkan yangına ilişkin mülk sahibi, "Evin balkonunda oturuyorduk, dumanların çıktığını fark ettik. Hemen geldik, baktığımızda boş kümeste üzeri açık otların tutuştuğunu gördük. Hemen bahçe hortumları ile müdahale ettik. Daha sonra 112'ye bildirince itfaiye köyümüze geldi, yangına müdahale etti. Biz de kalasların tutuşan kısımlarını ayırdık” dedi.

Olay yerine kısa süre içerisinde gelen itfaiye ekipleri, alevlerin yayılmasını önlemek amacıyla hızla çalışmalara başladı. Ekipler, yangının kontrol altına alınması ve tamamen söndürülmesi için yoğun bir çaba sarf ederken ekiplerin zamanında müdahalesi sayesinde yangın, çevredeki diğer yapı ve alanlara sıçramadan söndürüldü.

Yetkililer, yangının çıkış nedenini belirlemek amacıyla kapsamlı bir inceleme başlattı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner1