Gerede’de meydana gelen kazada 8 kişi yaralandı

Bolu'nun Gerede’de illçesinde bir otomobil ve tırın karıştığı kazada otomobilde bulunan aile fertlerinden 3’ü çocuk 8 kişi yaralandı. 

21 Mayıs 2023 16:53
Gerede’de meydana gelen kazada 8 kişi yaralandı

banner63

Bolu'nun  Gerede’de illçesinde bir otomobil ve tırın karıştığı kazada otomobilde bulunan aile fertlerinden 3’ü çocuk 8 kişi yaralandı.

Karabük'ten Gerede istikametine seyreden Mustafa G. idaresindeki 34 EK 608 plakalı otomobil, Koçumlar köyü mevkiisinde Fatih A. idaresindeki 03 AT 540 plakalı tırla çarpıştı. İhbar üzerine kaza mahalline sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Kazada, otomobil sürücüsü ile araçta bulunan aynı aileden 3'ü çocuk 8 kişi yaralandı. Yaralılar, sağlık ekiplerince Gerede Devlet Hastanesi, Bolu İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi ve Abant İzzet Baysal Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Yolda bir süre kontrollü sağlanan ulaşım, araçların kaldırılmasının ardından normale döndü.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner1