Başkan yardımcısı milletvekilliğine yeşil ışık yaktı

Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Asuman Şentürk Tekin, Tanju Özcan’ın desteğini alması halinde milletvekili adayı olabileceğini açıkladı. 

19 Aralık 2022 19:12
Başkan yardımcısı milletvekilliğine yeşil ışık yaktı

banner63

Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Asuman Şentürk Tekin, Tanju Özcan’ın desteğini alması halinde milletvekili adayı olabileceğini açıkladı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Belediye Meclisi üyesi ve imardan sorumlu Belediye Başkan Yardımcısı Asuman Şentürk Tekin milletvekili adaylığına dair önemli açıklamalarda bulundu.İmar çalışmaları adına vermiş olduğu hizmeti tüm Bolu halkına vermek istediğini belirten Tekin, “Ben belediyeciliği çok seviyorum. Bolu Belediyesi’nde önce komisyon başkanı olarak başladım. Başkanımızın güveni ve desteğiyle başkan yardımcısı oldum. Belediyeciliğin bana bu noktada çok katkısı oldu. Kurumların yapısını tek tek daha iyi tanıma fırsatım oldu. Kurumlar arasındaki sıkıntıları, bürokrasinin nerelerde tıkandığını gördüm. Belediyecilik gerçekten o anlamda bana çok şey kattı” ifadelerini kullandı.

VEKİLLİĞİ DÜŞÜNÜYORUM

Başkan Yardımcılığı sürecinde kurumlar arasındaki sıkıntıları daha net gördüğünü belirten Tekin, “Kurumlarda genel olarak tıkanıklıklar var. Sizin de net gördüğünüze inanıyorum. Neden bu kurumlarda da birşeyler yapmayalım diye düşündüm. Henüz tabi seçim takvimi açıklanmadı. Herşeyden önce başkan yardımcısıyım. Bu göreve CHP’nin meclis üyesi olarak geldim. Onların da tabi duruşu ve desteğiyle birlikte başkanın söylemleri ve düşüncesi önemli. Kafamda milletvekilliği düşüncesi var. İleriki süreçte bakalım zaman bize ne gösterecek” dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner1