Mecliste CHP’li gerilimi!

Bolu Belediye Meclisi’nin ikinci oturumunda Başkan Tanju Özcan ve CHP’li Meclis Üyesi Feridun Yılmaz İmar Komisyonu ile ilgili oylama sırasında karşılıklı tartışma yaşadı. 

08 Aralık 2022 09:42
Mecliste CHP’li gerilimi!

banner63

Bolu Belediye Meclisi’nin ikinci oturumunda Başkan Tanju Özcan ve CHP’li Meclis Üyesi Feridun Yılmaz İmar Komisyonu ile ilgili oylama sırasında karşılıklı tartışma yaşadı.

Önceki yıl Başkan Yardımcısı olarak Tanju Özcan’ın ‘A’ Takımında yer alan CHP’li Meclis Üyesi Feridun Yılmaz Belediye teklifi olarak İmar Komisyonundan gelen maddeye; “Müfettiş inceler sonra Müfettişlerle uğraşmak istemiyorum” diyerek ret oyu verdi. Yılmaz’ın sözlerine sinirlenen Başkan Özcan “Müfettiş ile uğraşasım yok diyorsan biliyorsun ki onun bir yolu var. Onu yapar gider ofisinde projeni çizersin. Oturursun keyfine bakarsın. Biz suç mu işliyoruz burada” şeklinde tepki verdi.

İki yıl önce Bolu Belediye Başkan yardımcısıyken ani bir kararla istifa eden Feridun Yılmaz kamuoyunda çok konuşulmuştu. İstifanın sebebinin fikir çatışmaları olduğu iddia edilmişti. Dün akşam yaşanan tartışmada bu iddiaları doğruladı.

Feridun Yılmaz oylama sırasında ret oyu vermesi sonucu Başkan Özcan “Neden çekimser kaldığını açıklamak ister misin” diyerek tepki gösterdi. Bunun üzerine Yılmaz; “Plansız alanın plana alınmasını uygun bulmadım. Müfettiş inceler sonra Müfettişlerle uğraşmak istemiyorum” sözleriyle ret gerekçesini açıkladı.

Yılmaz tartışma sonunda Özcan’a “Bu konuyu burada kapatalım. Devam ederseniz Ben de başka şeyler konuşurum. Özelde konuşalım bunları” dedi.

Bunun üzerine Özcan “Özel de konuşmayalım gerek yok” ifadelerini kullanan Başkan Özcan, tartışmayı bitirdi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner1