Tanju Özcan emekli öğretmenlerle buluştu

24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Bolu Kent Konseyi tarafından emekli öğretmenlerle yemek programı düzenlendi. 

24 Kasım 2022 15:18
Tanju Özcan emekli öğretmenlerle buluştu

banner63

24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Bolu Kent Konseyi tarafından emekli öğretmenlerle yemek programı düzenlendi.

Bolu Belediyesi’nin de katkılarıyla Bolu Belediyesi Karaçayır Sosyal Tesisi’nde gerçekleşen programa çok sayıda emekli öğretmenin yanı sıra; Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Bolu Belediye Başkan Yardımcıları Ahmet Yılmaz, Leyla Beykoz ve Rasim Özdemir, Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi (BAİBÜ) Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Aydın Him, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı İbrahim Kunuk, Bolu Kent Konseyi üyeleri ve Emekli Öğretmenler Derneği Başkanı Selami Demirdöğen katıldı.

Yemekte Bolu Kent Konseyi Başkanvekili Mustafa Remzi Kocaman ve İl Milli Eğitim Müdürü İbrahim Kunuk, günün anlam ve önemine ilişkin birer konuşma yaparak, emekli öğretmenlerin günlerini kutladı. Ardından kürsüye çıkan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan da konuşmasında eğitimci bir anne ve babanın oğlu olduğunu belirterek, “Benim ilk öğretmenim annem ve babamdı. Aranızda bugünlere gelmemde büyük katkıları olan birçok öğretmenim bulunuyor. Ben hepinize emekleriniz için teşekkür ediyor, ellerinizden öpüyorum. Öğretmenler Gününüz kutlu olsun. Bu organizasyonu düşünen herkese teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner1