Özcan ve Çebi arasında “fırıldak” polemiği

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ve AK Parti İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi arasında ‘dönek’ tartışması alevleniyor. 

22 Ekim 2022 01:53
Özcan ve Çebi arasında “fırıldak” polemiği

banner63

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ve AK Parti İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi arasında ‘dönek’ tartışması alevleniyor.

2018 Seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi ( CHP)’den meclise girip 2021 yılında istifa ederek Memleket Partisi’ne ardından 2022 yılının Ekim ayında ise AK PARTİ’ye katılan İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi ile Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan arasında yaşanan polemik devam ediyor.

Geçtiğimiz gün belediye binasında basın açıklaması yapan Tanju Özcan, AK Parti’nin içlerinde bulunduğu birçok partiden davet aldığını ama tekliflere kapalı olduğunu belirterek, “Ben ne bir Mehmet Ali Çelebi'yim ne de Arzu Aydın'ım. Beni yöneten ilkelerim, menfaatlerim değil. Tekliflere kapalıyım. Kimse beni milletvekili olmak için, milletvekili kalmak için AK Parti'ye giden Çelebi'yle karıştırmasın. Bizim derdimiz koltuk değil" ifadelerini kullanmıştı.

ÇELEBİ TANJU ÖZCAN’A CEVAP VERDİ

Tanju Özcan’ın sözleri üzerine Twitter hesabından açıklama yapan AK Parti İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi, “Tanju Özcan’dan bir Çelebi çıkmaz. Tanju Özcan Partizandır, son tahlilde 6+1’li masayı destekleyeceğim der. Günü Kurtarır. Çelebi devlet adamıdır. Yanlışa yanlış der, gerekçeleriyle neden desteklemeyeceğini açıklar. Gelecek nesilleri düşünür” ifadelerini kullandı.

DEVLET ADAMI DEĞİL FIRILDAK DERLER

Çelebi’nin Tweetine karşılık veren Özcan ise, “Menfaat rüzgarının etkisiyle savrulan, sürekli yön değiştirenlere bu memlekette “devlet adamı” değil “fırıldak” derler Mehmet Ali Çelebi. Yani kısaca Evliya Çelebi Seyehatname’yi, sen dönekliğin kitabını yazdın Çelebi. Sahi kim keşfetti bu döneği?” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner1