Yeni TSO meclis başkanı Aydoğan Tekin

Bolu Ticaret ve Sanayi Odası’nda düzenlenen seçimlerin ardından, TSO meclis başkanlığı koltuğunu iş insanı Aydoğan Tekin devraldı. 

08 Ekim 2022 06:13
Yeni TSO meclis başkanı Aydoğan Tekin

banner63

Bolu Ticaret ve Sanayi Odası’nda düzenlenen seçimlerin ardından, TSO meclis başkanlığı koltuğunu iş insanı Aydoğan Tekin devraldı.

Göreve gelen Aydoğan Tekin, 40 üyenin kullandığı oy neticesinde meclis başkanı seçildikten sonra Bolu Gündem Facebook canlı yayınımızda şu ifadeleri kullandı: “Türker Bey’in yönetim kurulu başkanlığını kutluyorum. Kendisi ile uyumlu bir şekilde çalışacağımızı ümit ediyorum. Çok değerli meclis üyelerimizin teveccühü sayesinde rakipsiz olarak, oy birliği ile meclis başkanlığına layık gördüler. Hepsine çok teşekkür ediyorum. İnanıyorum ki çok güzel bir şekilde çok iyi bir şekilde çalışacağız.”

Bolu Ticaret ve Sanayi Odasında düzenlenen seçimlerde mevcut başkan Türker Ateş üyelerin oylarıyla tekrar yönetim kurulu başkanı olarak seçildi. Konuya ilişkin konuşan Türker Ateş şunları söyledi: “15 komitemiz vardı. Çeşitli komitelerde rekabet söz konusu oldu. Hoş bir rekabet gerçekleştirdik. Meclis içerisinde arkadaşlar teveccüh gösterip yönetim kurulu başkanı olarak göreve layık görüldük. Yeni yönetimimiz ile iş başındayız. Daha önceden tecrübemiz var. Dolayısıyla yeni bir heyecan, yeni bir görev anlayışıyla tekrar Bolu ile bütünleşerek, Bolumuzu daha güzel yerlere getirmek için çalışma gayretinde olacağız.”

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner1