Başkan Özcan’dan BAİBÜ’lü öğrencilere hoş geldin ziyareti

Akademik yılın ilk gününde Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan Bolu’yu tercih eden öğrencilere “Bolu’ya hoş geldiniz” demek için Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi (BAİBÜ) Gölköy kampüsünü ziyaret etti. 

03 Ekim 2022 20:01
Başkan Özcan’dan BAİBÜ’lü öğrencilere hoş geldin ziyareti

banner63

Akademik yılın ilk günüde Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan da Bolu’yu tercih eden öğrencilere “Bolu’ya hoş geldiniz” demek için Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi (BAİBÜ) Gölköy kampüsünü ziyaret etti.

Aktivite merkezini gezen Başkan Özcan, büyük çoğunluğunun üniversitedeki ilk, Bolu’da ise ilk haftası olan öğrencilere “Türkiye’nin en güzel şehri olan Bolu’ya hoş geldiniz.” dedi. Bazı öğrencilerin talebi üzerine ailelerine video mesajla da seslenen Özcan, “Evladınızın Bolu’da da artık bir ağabeyi var. Gözünüz arkada kalmasın.” ifadelerini kullandı.

Başkan Özcan’a yoğun ilgi gösteren öğrenciler, fotoğraf ve video çektirmek için adeta birbirleriyle yarıştı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner1