Serkan Açıkalın Amasyaspor'da

Bir dönem Yeniçağaspor ve Geredespor takımlarında da forma giyen, Ankara Yeni Mahalle Belediyespor takımı oyuncusu Dörtdivanlı Serkan Açıkalın , TFF. 3. Lig Ekiplerinden Amasyaspor ile iki yıllık sözleşme imzaladı. 

30 Ağustos 2022 22:23
Serkan Açıkalın Amasyaspor'da

banner63

Bir dönem Yeniçağaspor ve Geredespor takımlarında da forma giyen, Ankara Yeni Mahalle Belediyespor takımı oyuncusu Dörtdivanlı Serkan Açıkalın, TFF. 3. Lig ekiplerinden Amasyaspor ile iki yıllık sözleşme imzaladı.

Ankara Yeni Mahalle Belediyespor'da sol bek ve sol kanat oyuncusu olarak forma giyen Serkan Açıkalın, Dörtdivan'da düzenlenen futbol turnuvalarında da forma giymiş ve sporseverlerin büyük beğenisini toplamıştı. Özellikle sol ayağına hakim ve teknik kapasitesi yüksek bir oyuncu olan Serkan Açıkalın, Bölgesel Amatör Lig (BAL)'de oynayan Yeniçağaspor ve Geredespor takımlarında da forma giymişti.

TFF. 3. Lig ekibi Amasyaspor antremanına davet edilen Serkan Açıkalın, buradaki performansı teknik heyet tarafından beğenilince sözleşme yapmaya davet edildi. Serkan Açıkalın, Amasyaspor ile 2 yıllık profesyonel sözleşmeye imza attı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner1