Celal Uslu, ''Birliğin olduğu yerde her zaman zafer vardır''

Gerede 1970 FK Başkanı Celal Uslu, Geredelilere seslenerek, ''Bir hayalim var. O da Gerede futbolu için birlik olmak, birlikte yürümek, birleşip profesyonel liglere yükselmek, İnanıyorum ki ayrı ayrı akmaktansa bir olup çağlamak gerek.'' dedi. 

08 Ağustos 2022 03:08
Celal Uslu, ''Birliğin olduğu yerde her zaman zafer vardır''

banner63

Gerede 1970 FK Başkanı Celal Uslu, Geredelilere seslenerek, ''Bir hayalim var. O da Gerede futbolu için  birlik olmak, birlikte yürümek, birleşip profesyonel liglere yükselmek, İnanıyorum ki ayrı ayrı akmaktansa bir olup çağlamak gerek.'' dedi.

Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen Gerede 1970 FK Kongresi'nde Akif Allar'ın yerine başkan seçilen İşinsanı Celal Uslu, yeni sezondaki hedeflerini açıklayarak Geredeliler'e seslendi. Celal Uslu yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; ''Saygideger Hemşehrilerim

Gerede FK1970 Kulübünün 3'üncü başkanı olma şerefine eriştim.

Ben, sizlerin bu teveccühüne mazhar olurken, benim de gönülden teşekkür etmek istediklerim var

Öncelikle Gerede Kaymakami Sayın Cengiz Ayhan’a, Gerede Belediye Baskani Mustafa Allar'a destekleri icin şahsım ve yönetim kurulum adına teşekkürlerimi sunuyorum

Ayrıca geçen sezon Baskanlik yapan Bahri Esen ve Akif Allar Bey'e, bana güvenip beni Başkan seçen tüm üyelere teşekkür ediyorum.

Hedefimiz: Takımımızı 3 senede 3'üncü lige yükseltmek ve Geredeli Gençleri Futbol Akademilerinde yetistirmek.

Başarının birlik beraberlik içerisinde uzun vadeli bir planlama ve strateji geliştirme ile olacağını biliyoruz. Biz bunun için çok çalışmaya ve emek vermeye hazırız; tüm hemşehrilerimizin de manevi desteklerini bekliyoruz.

Amacımız, Kulübümüzü Bolu ve komşu ilçelerde marka değerini yükseltmek olacak. Ayrıca ilçemizde futbol çıtasının yükselmesi için uğraşacağız.

Takımımızın maçlarını, sportif bir müsabaka olmaktan öteye; küfür ve şiddetten arınmış, tüm halkımızın ailece gelebilecekleri bir panayır ortamına dönüştürmeyi hedefliyoruz.

Dostluk içerisinde geçireceğimiz nice sezonlarda bir Gerede FK1970 taraftarı olarak şampiyonlar yaşamak; üstelik bu sevinçlere Kulüp Başkanı sıfatıyla erişmek benim için en büyük kıvanç kaynağı olacaktır.

Ve tüm bunlar için bir de hayalim var. O da Gerede futbolu için birlik olmak, birlikte yürümek, birleşip profesyonel liglere yükselmek, İnanıyorum ki ayrı ayrı akmaktansa bir olup çağlamak gerek...

Tüm Gerede halkına saygılarımla arz ederim.''

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner1