Çaydurt’ta Yangın

Bolu’nun Çaydurt bölgesinde ormanlık alanda çıkan yangın, vatandaş ve trafik polislerinin çabasıyla söndürüldü. 

02 Ağustos 2022 14:49
Çaydurt’ta Yangın

banner63

Bolu’nun Çaydurt bölgesinde ormanlık alanda çıkan yangın, vatandaş ve trafik polislerinin çabasıyla söndürüldü.

Yangın, dün akşam saatlerinde Bolu’nun Çaydurt bölgesinde ormanlık alanda meydana geldi. Akşamüzeri civarında bölgede trafik kontrolü yapan polis ekipleri, ormanlık alandan dumanlar yükseldiğini fark etti. Ekipleri ile birlikte araç sürücüleri de yangının olduğu bölgeye giderek olası bir facianın önünde geçti. Önce ağaç dallarıyla müdahale eden vatandaşlar, yangını söndüremeyince, polis ekipleri araçtan aldıkları yangın söndürme tüpüyle alevlere müdahale etti. Yangın nedeniyle ormanda küçük bir alan zarar gördü.

DİKKATİMİZDEN KAÇMIŞ OLSAYDI BÜYÜK BİR ALAN KÜLE DÖNEBİLİRDİ

Aracıyla trafik kontrol noktasında bulunan Harun Dikici, "Polis ekiplerine evraklarımızı gösterdiğimiz esnada ormanlık alandan duman çıktığını gördük. Yangını Polis ekiplerinin yardımıyla büyümeden söndürdük. Sanki bilinçli olarak birileri tarafından yangın çıkarıldığını düşünüyoruz. Dikkatimizden kaçmış olsaydı büyük bir alan küle dönebilirdi" dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner1