Hacı Şerafettin Tunç İmamevi ve Sosyal Tesisi törenle açıldı

Dörtdivan’ın Hacetler Mahallesi’ne hayırsever işinsanları Nuri Tunç ve Abdullah Tunç tarafından Merhum Hacı Şerafettin Tunç adına yaptırılan İmam evi ve sosyal tesisi Bolu Valisi Erkan Kılıç’ın katıldığı törenle açıldı. 

30 Temmuz 2022 13:10
Hacı Şerafettin Tunç İmamevi ve Sosyal Tesisi törenle açıldı

banner63

Dörtdivan’ın Hacetler Mahallesi’ne hayırsever işinsanları Nuri Tunç ve Abdullah Tunç tarafından Merhum Hacı Şerafettin Tunç adına yaptırılan İmam evi ve sosyal tesisi, Bolu Valisi Erkan Kılıç’ın katıldığı törenle açıldı.

Hacetler Mahallesi’nde düzenlenen açılış törenine Bolu Valisi Erkan Kılıç, AK Parti Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü, Dörtdivan Kaymakamı Mustafa Batuhab Alpboğa, Dörtdivan Belediye Başkanı Hamza Efe, AK Parti Bolu İl Genel Meclis Üyeleri Şahin Serin ve Dursun Fidan, AK Parti Dörtdivan İlçe Başkanı Hasan Ural, Belediye Meclis Üyeleri Recep Dalkıran  ve Kadir Altundağ, Hayırsever İş İnsanı Nuri Tunç ve ailesi, İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdal Bal, İlçe Müftüsü Dr. Sinan Yıldız, Köy ve Mahalle Muhtarları ile vatandaşlar katıldı.

Kuran-ı Kerim tilaveti ve Hayırsever İşinsanı Nuri Tunç’un selamlama konuşması ile başlayan açılış töreninde sırasıyla Belediye Başkanı Hamza Efe ve AK Parti Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü birer konuşma yaptılar.

Bolu Valisi Erkan Kılıç ise yaptığı konuşmada göreve başladığı andan itibaren Nuri Tunç ve Abdullah Tunç tarafından yaptırılan  üst üste iki hayratın açılışını yaptığını belirterek Tunç kardeşlere teşekkür etti.

Protokol konuşmalarının ardından Bolu Valisi Erkan Kılıç İş İnsanı Nuri Tunç’a teşekkür plaketi takdim etti. Hayırsever İş İnsanı Abdullah Tunç’un teşekkür plaketini AK Parti Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü, törene katılan oğlu Oğuzhan Tunç’a verdi.

Dörtdivan Müftüsü Dr. Sinan Yıldız’ın açılış duasının ardından kurdele kesimi gerçekleştirildi. Kurdele kesimini Vali Erkan Kılıç ve protokolde bulunanlar birlilkte gerçekleştirdi.

Açılış töreni yemek ikramının ardından sona erdi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner1