İki mahallenin sorunlu altyapı hatları yenileniyor

Bolu Belediyesi tarafından Kültür ve Beşkavaklar Mahallesi’nde altyapı yenileme çalışması gerçekleştiriliyor. 

25 Mayıs 2022 02:23
İki mahallenin sorunlu altyapı hatları yenileniyor

banner63

Bolu Belediyesi tarafından Kültür ve Beşkavaklar Mahallesi’nde altyapı yenileme çalışması gerçekleştiriliyor.

Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü’nce yapılan çalışmalarla Öksüz Tekke Sokak, Bayram Sokak ve Necdet Gören Caddesi’nin sorunlu altyapısı baştan aşağı yenilenecek. 2022 yılında da planlı altyapı yatırımlarında hız kesmeyen Bolu Belediyesi, Kültür ve Beşkavaklar Mahallesi’nde altyapı sorunu yaşanan bölgelerdeki problemin giderilmesi için çalışma başlattı.

SORUNLU ALTYAPI YENİLENECEK

Bu kapsamda Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, sürekli sorun yaşanan bölgedeki yağmursuyu ve kanalizasyon hatlarını 600’lük beton borular ile yeniliyor. Söz konusu çalışmalarla D-100 Karayoluna paralel olan Öksüz Tekke Sokak, Bayram Sokak ve Necdet Gören Caddesi’nin sorunlu yağmursuyu ve kanalizasyon hatları baştan aşağı yenilenecek. Çalışmaların tamamlanmasıyla beraber bölgenin hem de bölgenin batısında kalan diğer mahallelerin altyapı problemleri çözüme kavuşmuş olacak.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner1