MHP'nin iftarına yoğun ilgi

MHP Bolu İl Başkanlığı tarafından her yıl düzenlenen iftar programına bu yıl da yoğun bir katılım gerçekleşti. 

17 Nisan 2022 10:59
MHP'nin iftarına yoğun ilgi

banner63

MHP Bolu İl Başkanlığı tarafından her yıl düzenlenen iftar programına bu yıl da yoğun bir katılım gerçekleşti.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bolu İl Başkanlığı tarafından her yıl olduğu gibi bu yılda düzenlenen iftar programına davetliler yoğun ilgi gösterdiler. Programa MHP Düzce Milletvekili Ümit Yılmaz, MHP Bolu İl Başkanı Cihan Başaran, HSK Şube Müdürü Muhsin Balaban AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner katılırken, Dörtdivan'dan MHP Dörtdivan İlçe Başkanı Rasim Özdemir, Dörtdivan Belediye Başkanı Hamza Efe, AK Parti Bolu İl Genel Meclis Üyeleri Şahin Serin ve Dursun Fidan ve muhtarlar olmak üzere yaklaşık 500 kişilik bir katılımın sağlandığı öğrenildi.

''Sokağa masalar kuruldu''

İftar programına ilişkin Bolu Bilge Haber'e açıklama yapan MHP Dörtdivan İlçe Başkanı Rasim Özdemir, yaklaşık 2 bin 500 kişi civarında bir katılımın gerçekleştiğini belirterek, ''Bolu iftar coşkusunu MHP ile yaşadı. Davetliler için sokağa bile masalar kuruldu.'' dedi. MHP'nin milli ve manevi değerlere sahip çıkan ve korunması için mücadele eden bir parti olduğunu söyleyen Başkan Rasim Özdemir, ''Mübarek Ramazan ayında gönül birliğimizi ve kardeşliğimizi düzenlenen bu iftar programı ile bir kere daha göstermiş olduk. Bu vesile ile iftar programımıza katılan herkese çok teşekkür ederim.'' diye konuştu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner1