Başkan Recayi Çağlar için acil donör aranıyor

Yeniçağa Belediye Başkanı Recayi Çağlar 'ın Abant İzzet Baysal Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yoğun Bakım Ünitesinde tedavisine devam edilirken, Başkanın acil donör ihtiyacı olduğu öğrenildi. 

07 Nisan 2022 21:33
Başkan Recayi Çağlar için acil  donör aranıyor

banner63

Yeniçağa Belediye Başkanı  Recayi Çağlar  'ın Abant İzzet Baysal Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yoğun  Bakım Ünitesinde tedavisine devam edilirken, Başkanın acil donör ihtiyacı olduğu öğrenildi.

Yeniçağa Belediyesi resmi internet sitesi ve başkanın oğlu Azmi Çağlar, sosyal paylaşım sitesinden yaptıkları açıklamada; “Belediye Başkanımız Recayi Çağlar'a karaciğer nakli için Acil canlı donör aranmaktadır. Lütfen oğlu Azmi Çağlar  'ın aşağıdaki açıklamasını okuyunuz. Değerli ağabeylerim ve kardeşlerim. Babam Recayi Çağlar’ın karaciğer ile ilgili hastalığı nedeniyle yoğun bakım ünitesinde tedavisi devam etmektedir. İyileşme sürecinde olumlu gelişmeler olmak ile birlikte acilen karaciğer nakline ihtiyaç duymaktayız. Bu kapsamda; 18-60 yaş arasında, A Rh +, A Rh - kan gruplarına sahip, gönüllü canlı donore ihtiyaç duymaktayız. Bu konuda organ bağışı yapabilecek gönüllü kişilerin aşağıdaki numaralar ile iletişime geçmesi rica olunur. 05394900082 (Azmi Çağlar) 05053202066 (Abdussamed Çağlar)'' ifadeleri kullanıldı.
 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner1