Tanju Özcan, PKK ve HDP’nin hedefinde!

Bolu Belediyesi’nde çalışan bir personelin tüm uyarılararağmen işyerinde siyaset yapması ve sürekli HDP güzellemeleri yapması sebebiyle işine son verilmesiüzerine, başta terör örgütü PKK sempatizanları ve HDP’libirçok milletvekili, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’a saldırmaya başladı. 

11 Mart 2022 14:01
Tanju Özcan, PKK ve HDP’nin hedefinde!

banner63

Bolu Belediyesi’nde çalışan bir personelin tüm uyarılararağmen işyerinde siyaset yapması ve sürekli HDP güzellemeleri yapması sebebiyle işine son verilmesiüzerine, başta terör örgütü PKK sempatizanları ve HDP’libirçok milletvekili, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’a saldırmaya başladı.

Bolu Belediyesi’nde geçtiğimiz günlerde, işyerinde siyaset ve HDP güzellemeleri yaptığı ve bu konuda defalarca uyarılmasına rağmen siyasi faaliyetlerine devam ettiği için bir personelin görevine son verildi. Disiplin kurulunun oybirliği ile aldığı kararla işine son verilen işçiyi siyasi malzeme haline getiren tüm PKK sempatizanları ve HDP’li birçok milletvekili, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’a saldırmaya başladı. 

Gerek sosyal medya üzerinden gerekse yandaş medyalarına yaptırdıkları haberlerle Özcan’ı eleştiri yağmuruna tutanlarla ilgili bir açıklama yapan Başkan Özcan, Bolu Belediyesi’nde kamu hizmeti yapan tüm personeli, hangi parti ile alakalı olursa olsun herhangi bir siyasi eylemde bulunmamaları konusunda defalarca uyardıklarını belirterek; 

“Hiç kimse bir parti rozetiyle iş yapmayacak”

“Çalışanlarımızdan siyasi paylaşım yapmamalarını istemiştik. Bu konuda da uyarıda bulunmuştuk. ‘Hiçbir siyasi parti aleyhine veya lehine paylaşım yapmayın’ demiştik. Çünkü biz kamu görevi yürütüyoruz. Tabi bu arkadaşımız kurala uygun davranmadığı için böyle bir işleme başvurulmuş. Personelimiz daha önce de ilgili müdürlükler tarafından uyarılmıştır. Hatta ben daha önce şunu da söylemiştim çalışanlarımıza; ‘Doğrudan kamu görevi yürütenler siyasi parti üyeliklerinde de ayrılsın’ Özellikle belediyenin ana birimlerinde çalışanlar. Bu doğrultuda da arkadaşlarımız siyasi parti üyeliklerinden de istifa etmişlerdir. Hiç kimse bir parti rozetiyle iş yapmayacak. Ben kendim parti rozeti takmıyorum ki” dedi.

‘Gergerlioğlu denen adam bölücü, alt kimlik milliyetçisi bir adam”

İşten çıkarma kararının Disiplin Kurulu tarafından oybirliğiyle alındığını belirten Özcan, “Kararımız kesin ve geri dönülemez”  dedi. HDP Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu’na da yüklenen Özcan, “Onun derdi ortamı germek zaten. Oturduğu yerden Bolu’yla ilgili konuları bilip bilmeden sorumsuzca paylaşması zaten ona yakışan bir hareket. Bölücü, alt kimlik milliyetçisi adam, tam da ondan beklerdim” diye konuştu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner1