İmdat Aslan resti çekti; “*Aynı yanlış yoldan duvara doğrusunuz''

Gazeteci Yazar İmdat Aslan'ın bir süreden beri gündeme getirdiği iddialarda adı geçen isimlerden biri olan AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Avukat Fikret Çıracı, İmdat Aslan hakkında suç duyurusunda bulundu. 

07 Şubat 2022 13:47
İmdat Aslan resti çekti; “*Aynı yanlış yoldan duvara doğrusunuz''

banner63

Gazeteci Yazar İmdat Aslan'ın bir süreden beri gündeme getirdiği iddialarla ilgili cevap veremeyenler, İmdat Aslan'ı engellemek için suç duyurusunda bulundular. AK Parti Bolu İl Yönetim Kurulu Üyesi Avukat Fikret Çıracı İmdat Aslan hakkında suç duyurusunda bulundu.

''KALEMİN ŞEREFİNİ, SAHİBİNİN CESARETİNİ BU YOLLAMI ENGELLEYECEKSİNİZ?!''

Konuya ilişkin açıklama yapan Gazeteci Yazar İmdat Aslan, ''Ne yapalım Bolu'da olan bitenden Bolu kamuoyunu bilgilendirmeyelim mi?'' dedi. ''Sordugumuz bireysel sorunlarımız değil,Bolu halkının merak ettikleri.'' diyen İmdat Aslan; ''Basını bi şekilde kilitlemişsiniz anladık. Bizim vicdanımız haksızlığa karşı kilit tutmaz bilmelisiniz. Aynı yanlış yoldan duvara doğrusunuz...'' ifadelerini kullandı. İmdat Alan, Bolu Belediyesi'nin de kendi bahçesi içerisindeki bir afiş için uyardığını söyledi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner1