MHP'den Tanju Özcan'a cevap; ''Şimdi eleştirdiğiniz aynı yanlış yolda CHP ile siz yürüyorsunuz''

MHP Bolu İl Başkanı Cihan Başaran, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'a hitaben, ''İttifak ortağımız Ak Partinin, dün siyasetin yanlış yolunda olduğunu söylüyorsunuz. Geçmişteki hatalarını bir bir sayıyorsunuz. Ancak şimdi eleştirdiğiniz aynı yanlış yolda Chp ile siz yürüyorsunuz.'' dedi. 

02 Şubat 2022 20:10
MHP'den Tanju Özcan'a cevap; ''Şimdi eleştirdiğiniz aynı yanlış yolda CHP ile siz yürüyorsunuz''

banner63

MHP Bolu İl Başkanı Cihan Başaran, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'a hitaben, ''İttifak ortağımız Ak Partinin, dün siyasetin yanlış yolunda olduğunu söylüyorsunuz. Geçmişteki hatalarını bir bir sayıyorsunuz. Ancak şimdi eleştirdiğiniz aynı yanlış yolda Chp ile siz yürüyorsunuz.'' dedi.

MHP Bolu İl Başkanı Cihan Başaran, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın Belediye Meclis toplantısında Nihal Atsız'a ait şiiri okuyarak yaptığı eleştirilere cevap verdi. 

''Milliyetçiyim diyenlerin milliyetçiliği Siirt’te siyaset mezarlığına gömüldü''

''Sayın Tanju Özcan, toplantı günü için şiirleri bile özel seçiyorsunuz. Ne tesadüf ki, elinizdeki not kağıdında yazılı, daha önce hazırlanmış, Nihal Atsız şiiri ile toplantıya geliyorsunuz.'' diyen MHP Bolu İl Başkanı Cihab Başaran, ''Merhum Nihal Atsız şiirlerini meclis toplantısında okumakla kimi etkileyeceğinizi düşünüyorsunuz.'' dedi.

İl Başkanı Cihan Başaran, ''Yerliyim demekle siyasette başarılı olunamadığını geçtiğimiz dönemlerde siyasette ve seçimlerde gördük. Sizin yerli olduğunuzu ve Bolulu olduğunuzu biliyoruz. Hayalleriniz ve sözleriniz Bolu’nun dışında çok geziyor,  ulusal konulara bir milletvekili gibi zaman harcıyorsunuz, belediye meclis üyelerimiz bu nedenle yerli olma konusunu dile getirmiştir.'' ifadelerini kullandı.

Milli olduğunu söylemekle de milliyetçi olunmadığını yakın zamanda iyice görüldüğünü belirten Başaran, ''Milliyetçiyim diyenlerin milliyetçiliği Siirt’te siyaset mezarlığına gömüldü. Mensubu olduğunuz CHP’nin, HDP ile ittifak ortaklığı yapmasına milliyetçi tavrınız ve sözünüz nedir. Bu ittifak gerçekleşirse, gerçek bir milliyetçilik tavrı ile partinizden istifa etmeyi düşünüyor musunuz?'' diye sordu.

''Mhp’ye gönül vermiş her kardeşimiz Türkiye siyasetini çok yakından izler, doğruları yanlışları çok net analiz eder''

Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin yanlış yolda olduğunu düşünenler ile yollarının 15 Temmuz'dan önce ayrıldığını vurgulayan Başaran, ''Genel Başkanımız bizleri bu güne kadar hiç yanıltmamış, isabetli kararları ile güçlü bir lider olduğunu toplumun her kesimine ispatlamıştır. MHP yönetimi, liderine güvenir, kararlarını ve siyasetini sorgulamaz. MHP’ye gönül vermiş her kardeşimiz Türkiye siyasetini çok yakından izler, doğruları yanlışları çok net analiz eder. Dönemsel olaylarla dalgalanmaz, sarsılmaz. Bütün dünyayı ilgilendiren salgın hastalık ve küresel ekonomik krizlerin geçmişte de yaşandığını çok iyi bilir. Hiçbir olumsuzlukta, hiçbir şartla kırmızı çizgilerinden ödün vermez. Yaşadığımız bu sıkıntılı günlerin geçici olduğunu bilir. Yaşadığımız hiçbir zorluk ve sıkıntının, vatanımızdan daha önemli olmadığına inanarak, kirli ittifaklar yapanlara, bu ülkenin yönetimini teslim etmez. Cumhur İttifakı da, kirli ittifaklara, hain planlara, kaos ve kargaşa siyasetinden beslenenlere, terör örgütleri ile ilişkisi olanlara karşı, Milliyetçi bir duruştur. Milliyetçi Hareket Partisi, Cumhur İttifakının omurgası, asli unsuru, yıkılmaz kalesidir.'' diye konuştu.

''Siyasette yolumuz ilk günden bu yana değişmemiştir''

''Siyaseti geçmişte yaşamak, geçmişte söylenmiş siyasi sözlerin üzerine kin ve nefret siyaseti oluşturmak, Milliyetçi Ülkücü Hareketin dünya görüşü değildir.'' diyen Cihan Başaran, ''Geçmişten bu güne unutmadığımız, unutturmayacağımız şehit fidanlarımız, idam edilen canlarımız, kan kusup, kızılcık şerbeti içtik dediğimiz anılarımız vardır. İttifak ortağımız AK Parti'nin, dün siyasetin yanlış yolunda olduğunu söylüyorsunuz. Geçmişteki hatalarını bir bir sayıyorsunuz. Ancak şimdi eleştirdiğiniz aynı yanlış yolda CHP ile siz yürüyorsunuz.'' şeklinde konuştu.

Milliyetçi Hareket Partisi olarak, Başbuğ Alparslan Türkeş’in ve Lider Devlet Bahçeli’nin Milliyetçi Ülkücü duruşu ve feraseti ile siyasette yollarının ilk günden bu yana değişmediğinin altını çizen Başaran, sözlerini ''Bize göre yolu da, yönü de yanlış olanlar, Türkiye’nin kuyusunu kazanların tarafına yol gidenlerdir. Tanju beyle aynı yönde gitmediğimize göre, bizim yolumuzun yanlış olduğunu düşünmesi de çok normaldir. Bize göre Tanju beyin mensubu olduğu partinin gittiği yol yanlıştır. Yerli ve milli olduğunu söylediğine göre, yol yakınken dönmesini tavsiye ederiz.'' diye tamamladı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner1