Tanju Özcan ampul kırarak tepki gösterdi

 

04 Ocak 2022 02:22
Tanju Özcan ampul kırarak tepki gösterdi

banner63

Bolu Belediyesi Ocak ayı birinci oturumunda Başkan Tanju Özcan yeni yılda gelen zamlara, eline aldığı ampulü kırarak tepkisini gösterdi

Bolu Belediyesi Ocak ayı birinci oturumunda Belediye Başkanı Tanju Özcan, son gelen zamlara Bolulu vatandaşlarının giderlerinin 2 katına çıktığını belirterek tepki gösterdi. Yeni yılla beraber; elektrik, doğalgaz, emlak vergisi gibi girdilere gelen zamlara tepki göstererek AK Parti simgesi olan ampulü eline alarak yere fırlattı. Özcan’ın ampulü kırmasının ardından Meclis oturumuna 10 dakika ara verildi.

“ARTIK BU AMPULDEN VAZGEÇELİM”

Başkan Özcan, eline iki farklı ampul alarak, “Artık bu hükümetin maliyeti bize çok fazla olmaya başladı. Size materyalle anlatayım. Elimde iki tane ampul var. Bu ampul 200 vatlık, saatte 200 vat yakıyor. Verdiği enerji kendini ışıtmaktan aciz. Şu ampul 30 vat. Yan bunun 7’de 1’ kadar yakıyor ama verdiği enerji daha fazla. Bu ampul artık bize, vatandaşa, garibana yük olmaya başladı. O yüzden diyorum ki ben, ‘Artık bu ampulden vazgeçelim.’ Şöyle kıralım ampulleri, yolumuza daha tasarruflu olanıyla devam edelim” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner1