Ülkü Ocakları çocukların yüzünü güldürüyor

Ülkü Ocakları bu yılda ihtiyaç sahibi çocukları unutmadı. Hayırseverlerin desteğiyle ihtiyaç sahibi 86 çocuğun yüzleri güldü. 

31 Aralık 2021 08:29
Ülkü Ocakları çocukların yüzünü güldürüyor

banner63

Ülkü Ocakları bu yılda ihtiyaç sahibi çocukları unutmadı. Hayırseverlerin desteğiyle ihtiyaç sahibi 86 çocuğun yüzleri güldü.

Bolu ve ilçeleri’ndeki Ülkü Ocakları’nın her yıl geleneksel hale getirdiği “çocuklar üşümesin” kampanyası kapsamında hayırseverlerin destekleriyle 86 çocuğa yardım ulaştırıldı.

“Soğuk kış günlerinde ihtiyaç sahibi çocuklarımız üşümesin diye bu senede sizlerin destekleri ile yola çıktık. diyen Ülkü Ocakları Dörtdivan İlçe Başkanı Cihan Özer, “Hayırseverlerimizin sayesinde 1. vs 2.  etap olmak üzere 86 çocuğumuza ulaştık.” dedi.

Başkan Cihan Özer, “Aynı zamanda 2 bin 700 TL. nakit destek de bulunduk. Çocuklarımızın yüzünü güldürmek nasip oldu. Dörtdivan Ülkü Ocakları olarak herzaman gençlerimizin her ihtiyaçlarında yanlarında olmak için var gücümüzle çalışacağız.” ifadelerini kullandı.

Özer, “Buradan tekrar kampanyamızda katkıda bulunan, desteklerini esirgemeyen tüm esnaflarımıza, iş adamlarımıza, tüm gönlü güzel Dörtdivan halkına çok teşekkür ediyoruz. Bugün itibariyle emanetleri yerlerine ulaştırdık. Rabbim yardımlarınızı kabul etsin inşallah Rabbim her birinizden razı olsun.” şeklinde konuştu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner1