Bolu’ya 117 sağlık personeli atandı

Sağlık Bakanlığı’nın 20 bin sözleşmeli personel alımına ilişkin sonuçlar dün açıklandı. Söz konusu alımlar kapsamında Bolu’ya da 117 sağlık personelinin ataması yapıldı. 

28 Aralık 2021 14:08
Bolu’ya 117 sağlık personeli atandı

banner63

Sağlık Bakanlığı’nın 20 bin sözleşmeli personel alımına ilişkin sonuçlar dün açıklandı. Söz konusu alımlar kapsamında Bolu’ya da 117 sağlık personelinin ataması yapıldı. Bolu’ya yapılan atamalar; hemşire, röntgen, tıbbı sekreter, anestezi, ortopedi, çocuk gelişimcisi, diyaliz, ebe, diyetisyen, ameliyat, elektronörofizyoloji, fizyoterapist, ilk ve acil yardım, sosyal çalışmacı, ağız ve diş sağlığı, psikolog, diş protez, fizik tedavi teknikeri, çevre sağlığı, laboratuvar, eczane teknikeri, dil ve konuşma terapisti branşlarında oldu. 117 sözleşmeli sağlık personeli yakın zamanda, Bolu merkez ile birlikte Kıbrıscık, Mengen, Mudurnu, Seben, Gerede, Göynük ve Dörtdivan ilçelerinde bulunan sağlık kuruluşlarında görevlerine başlayacak. 

“ÇOK GELİŞMİŞ BİR SAĞLIK SİSTEMİMİZ VAR”

Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan AK Parti Boluİl Başkanı Suat Güner, “AK Parti iktidarı olarak halkımıza her alanda en iyi hizmeti verebilmek adına çalışmalarımızı yürütüyoruz. Bu çerçevede son atamalarla birlikte sağlık ordumuzu daha da güçlendirdik. İlimize de 117 sağlık personelinin ataması yapıldı. Dünyanın gıpta ile baktığı çok gelişmiş bir sağlık sistemimiz var.  Bu sistemi daha da ileriye taşımayı ve milletimize daha kaliteli ve daha hızlı bir sağlık hizmeti sunmayı hedefliyoruz. Bütün sağlık çalışanlarımıza görevlerinde başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner1