Dörtdivan’da Mevlid-i Nebi programı

Alemlere rahmet Peygamber Efendimizin, yeryüzünü şereflendirmesinin yıldönümü münasebetiyle idrak edilen Mevlid-i Nebi haftasında Dörtdivan Yunus Emre İmam Hatip Ortaokulu (İHO) öğretmen ve öğrencileri tarafından Mevlid-i Nebi Programı hazırlandı. 

18 Ekim 2021 01:05
Dörtdivan’da Mevlid-i Nebi programı

banner63

Alemlere rahmet Peygamber Efendimizin, yeryüzünü şereflendirmesinin yıldönümü münasebetiyle idrak edilen Mevlid-i Nebi haftasında Dörtdivan Yunus Emre İmam Hatip Ortaokulu (İHO) öğretmen ve öğrencileri tarafından Mevlid-i Nebi Programı hazırlandı.

Dörtdivan Çok Programlı Anadolu Lisesi Konferans Salonunda düzenlenen programa Dörtdivan Kaymakamı Mustafa Batuhan Alpboğa, İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdal Bal, Dörtdivan’da görev yapan daire amirleri, okul müdürleri, öğretmen, öğrenci ve veliler katıldılar.

Kuran’ı Kerim tilavetiyle başlayan programda öğrenciler tarafından ilahiler seslendirildi. Katılımcılara gül suyu ve lokum ikram edildi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner1