Yaşar Yüceer’den Tanju Özcan’a sert tepki

İl Genel Meclis Başkanı Yaşar Yüceer, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın, “Köylere hizmet gitmiyor” tarzındaki söylemlerine ilişkin, “İşi yine şova dönüştürmekte. Köylerin işini biz zaten hallediyoruz. Şov yapmayı bırakın da artık Bolu’ya hizmet edin” dedi. 

05 Ekim 2021 10:38
Yaşar Yüceer’den Tanju Özcan’a sert tepki

banner63

BOLU - İl Genel Meclis Başkanı Yaşar Yüceer, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın, “Köylere hizmet gitmiyor” tarzındaki söylemlerine ilişkin, “İşi yine şova dönüştürmekte. Köylerin işini biz zaten hallediyoruz. Şov yapmayı bırakın da artık Bolu’ya hizmet edin” dedi.

Bolu Belediyesi Meclis toplantılarında, Bolu’nun farklı köylerinden gelen talepler doğrultusunda, muhtelif malzeme yardımları için oylamalar yapılıyor ve Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’a, protokol imza yetkisi veriliyor. Söz konusu yardımlarla ilgili Başkan Özcan, İl Özel İdaresinin yeterli hizmeti köylere götürmediğini ifade ediyor.

“KÖYLERİMİZE EN İYİ HİZMET GÖTÜRÜLMEKTEDİR”

İl Genel Meclis Başkanı Yaşar Yüceer de köylerin muhtelif hizmetlerinin Özel İdare tarafından karşılandığına vurgu yaparak, “Bolu Belediyesi tarafından son zamanlarda İl Özel İdaremiz tarafından köylere götürülen hizmetlerin yetersiz olduğu gibi bir algı oluşturulması nedeniyle bu açıklamanın yapılması gereği duyulmuştur. İl Genel Meclisimizde alınan kararlar doğrultusunda İl Özel İdaremiz tarafından köylerimize yıllardır en iyi hizmet götürülmektedir. Su ve Kanalizasyon çalışmalarından yol çalışmalarına, çocuk parklarına ve köy sosyal tesislerine varana kadar köylerimizin muhtelif ihtiyaçları Özel İdaremiz tarafından titizlikle karşılanmaktadır” dedi.

“İŞİ YİNE ŞOVA DÖNÜŞTÜRMEKTE”

Başkan Özcan’ın algı yaratmaya çalıştığını ifade eden Yüceer, İhtiyaçlar her yıl Kasım ayında İl Genel Meclisimizce karara bağladığımız bütçe ve Hükümetimiz tarafından ilimize gönderilen kaynaklarla yapılmaktadır. Milletvekillerimizin de girişimiyle her yıl ilimize hükümetimiz tarafından çok ciddi kaynaklar aktarılmaktadır. Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Belediye meclis toplantılarında köylerin taleplerini sürekli gündeme getirerek sanki Özel İdaremiz hiçbir iş yapmıyormuş algısı yaratmaya çalışarak her zamanki gibi işi yine şova dönüştürmektedir” diye konuştu.

“KÖYLERİMİZ İÇİN GECE GÜNDÜZ ÇALIŞIYORUZ”

Köylerin ihtiyaçlarını karşılamak için, muhtarlarla istişare halinde çalıştıklarını belirten Yüceer, “Köylere birkaç oturma bankı, biraz parke taşı vermekle köylerin hizmetini tamamlamış olmazsınız. Bu köylerimizin tamamında alt yapı çalışmaları, köylümüzün refahının sağlanması için yol çalışmaları, çocuklarımız için oyun parkları, vatandaşlarımız için köy konağı yapımı gibi birçok iş İl Özel İdaremiz tarafından yapılmaktadır. Elbette köylerimizde yapılan çalışmalar bununla da yeterli olmayabilir. Fakat İl Özel İdaresi yokmuş, sadece Bolu Belediyesi varmış gibi bir algı yaratıp, vatandaşlarımızın yanlış bilgilendirilmesi son derece yanlıştır. Bizler yıllardır Muhtarlarımızla istişare halinde köylerimizin eksiklerini gidermek için gece gündüz çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.

“SAYIN BAŞKAN, VERDİĞİNİZ SÖZLERİ TUTAMADINIZ”

Belediye Başkanı Özcan’ın verdiği sözleri tutamadığını ifade eden Yüceer, “Sayın Başkan, bırakın köylerin işini biz zaten hallediyoruz. Siz sorumluluk sahanız içinde bulunan mahallelerdeki eksikleri bir tamamlayın. Göreve gelmenizin üzerinden 2,5 yıl geçti ama siz halen verdiğiniz sözleri tutamadınız. Mahalleleri bir gezin de yollardaki sıkıntıları bir görün! Çocukların park ihtiyaçlarını bir görün! Kanal yolunda başladığınız ama bir türlü bitiremediğiniz ve vatandaşı mağdur ettiğiniz çalışmaları bir görün! Şov yapmayı bırakın da artık Bolu’ya hizmet edin. Birazda yaptığınız işlerle gündeme gelin” şeklinde konuştu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner1