Dörtdivan’da Tanju Özcan fırtınası

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, 2019 seçimlerinden beri AK Partili milletvekillerinin uğramadığı Dörtdivan’a son iki haftada üst iste iki defa gelerek gövde gösterisi yaptı. 

26 Eylul 2021 10:09
Dörtdivan’da Tanju Özcan fırtınası

banner63

DÖRTDİVAN - Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, 2019 seçimlerinden beri AK Partili milletvekillerinin uğramadığı Dörtdivan’a son iki haftada üst iste iki defa gelerek gövde gösterisi yaptı.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Başkan Yardımcısı Rasim Özdemir ve beraberindeki bürokratlarla üst üste ikinci defa geldiği Dörtdivan’da adeta fırtına estirdi. Saat 15 sıralarında Dörtdivan’a gelen Başkan Tanju Özcan, ilk olarak yapımını üstlendikleri sıcak asfalt dökülen alanlarda incelemelerde bulundu. Ardından esnaf ziyareti yapan Başkan Özcan, vatandaşlarla sohbet etti ve vatandaşların dilek ve şikayetlerini dinledi.

”YAPTIĞIMIZ ASFALTI KONTROLE GELDİK”

Esnaf ziyaretinin ardından açıklamalarda bulunan Tanju Özcan, “Asfaltlama işini Bolu Belediyesi olarak biz üstlenmiştik. Daha önce yaptığımız protokol çerçevesinde bir kısmı hibe olmak üzere kaldırım taşlarını biz vermiştik. Bugün de ekibimizlw birlikte yaptığımız asfaltın nasıl yapıldığını bir kontrol etmeye geldik. Sağolsun, bizim asfalt serme ekibimiz oldukça başarılı bir iş çıkarmış. Bir tek yol çizgileri kalmış, o yol çizgilerini de İnşallah bir iki hafta içerisinde tamamlarız burası daha modern bir görünüme Kavuşmuş olur. Esnafımızı da ziyaret ettik. Asfaltla ilgili son derece asfaltla ilgili son derece memnun olduklarını söylediler.” dedi.

“DÖRTDİVAN’I BİZ AYRI GÖRMÜYORUZ”

Açıklamalarına devam eden Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, “Biz hep şunu söylüyoruz, dört Divan’ı biz ayrı görmüyoruz Bolu’da. Yani Dörtdivan neyse bolunun sağlık mahallesi de o. Dörtdivan neyse Sümer Mahallesi de o. Biz böyle bakıyoruz bu olaya.” ifadelerini kullandı.

“BİZİM ANLAYIŞIMIZDA PARTİZANLIK YOK”

“Bizim anlayışımızda partizanlık yok” diyen Başkan Tanju Özcan, “Biz Cumhuriyet Halk Partili Başkan tarafından yönetilen Mengen Belediyes’ne de yardım ediyoruz, Milliyetçi Hareket Partili Mudurnu Belediyesi’ne de yardım ediyoruz. Geçen sene onların kaldırımlarını ve asfaltlarını da biz yapmıştık. Ak partili Seben Belediyesi ve Dörtdivan Belediyesi bizim için hiç fark etmez. Biz oradaki siyasi iradeye saygı duyuyoruz. Dörtdivan kimi seçerse seçsin, Mudurnu kimi seçerse seçsin bizim başımızın tacıdır.” dedi.

“HAMZA BAŞKAN’LA DA ÇOK YAKIN İLİŞKİLERİMİZ VAR

“Hamza Başkan da çok yakın ilişkilerimiz var” diyen Başkan Özcan ,  Sağ olsun O’da dört Divanlı kalkındırmak için elinden gelen  gayreti gösteriyor. Bizim de de gayet sıcak samimi ilişkileri var. Bizim zaten ilişkimizin bozuk olduğu hiçbir belediye yok. Dediğimiz gibi başkanın hangi siyasi partiye mensup olduğuna bakmaksızın, Bütün İlçe belediyelerimize eşit şekilde yardım götirmeye gayret ediyoruz. İşte bu kapsamda da hem bu hayırlı hizmeti yerinde görelim dedik, Hem de bir eksiğimiz varsa onu düzeltme yoluna gidelim dedik. Bu kapsamda buradayız.” sözlerine yer verdi.

“İLÇELERİMİZİN KÖYLERİNİN TALEPLERİNİ DE BELEDİYE MECLİSİ’NDEN GEÇİRYORUZ”

“İlçelerimizin köylerinin taleplerini de Belediye meclisinden geçiriyoruz diyen Bolu Belediye Başkanı tanju Özcan: “Cami için beton talepleri oluyor, Göynük’ten tutun Gerede’ye kadar, Mengenden tutun Seben’e kadar taş talepleri oluyor oyun grubu talepleri oluyor. Bunları daha hızlı bir şekilde yerine getiriyoruz. Aşağı yukarı her belediye meclisi toplantısında, 8, 9 köyümüzle ilgili yardım kararı çıkarıyoruz. Dörtdivan’ın üç tane köyü ile ilgili yardım talebi de Belediye Meclisimizden geçti. Deveciler,  Yağbaşlar ve Cemaller Köyleri’nin yardım talepleri Belediye Meclisimizden geçti. Bunu kısa süre içerisinde tamamlamayı amaçlıyorız. Dediğimiz gibi Bolu’yu bir bütün olarak görüyoruz. Dörrdivan bizim kardeşimiz kardeş belediyemiz. Yeniçağa kardeş belediyemiz. Hiç ayrım yapmaksızın kendilerine yardım yapmaya çalışıyoruz. Bunun karşılığında da bir şey beklemiyoruz. Bu hizmeti yapıyoruz bunu karşılığında bize rey verin şeklinde bir beklentimiz yok. Bir Allah razı olsun demeniz, bir hayır duanız bizim için yeterli.” diyerek sözlerini sonlandırdı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner1