Başkan Özcan itfaiyecilere teşekkür belgelerini teslim etti

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, geçtiğimiz aylarda meydana gelen orman yangınları ve sel felaketlerinde görev yapan İtfaiye Müdürlüğü personellerine İçişleri Bakanlığı’nca gönderilen Teşekkür Belgelerini teslim etti. 

20 Eylul 2021 11:22
Başkan Özcan itfaiyecilere teşekkür belgelerini teslim etti

banner63

BOLU - Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, geçtiğimiz aylarda meydana gelen orman yangınları ve sel felaketlerinde görev yapan İtfaiye Müdürlüğü personellerine İçişleri Bakanlığı’nca gönderilen Teşekkür Belgelerini teslim etti.

Geçtiğimiz aylarda Antalya’nın Manavgat ilçesinde yaşanan orman yangınında ve Kastamonu’nun Bozkurt ilçesinde meydana gelen sel felaketinde Bolu Belediyesi, gönderdiği ekiplerle her iki afet bölgesinde afetzedelere yardım eli uzatmıştı. Afet bölgelerindeki çalışmalara verdiği destek dolayısı ile İçişleri Bakanlığı’ndan Bolu Belediyesi’ne teşekkür belgesi gönderildi.

Başkan Özcan personellere belgelerini teslim etti

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan da bugün afet bölgelerinde canla başla görev yapan itfaiye personellerini ve İtfaiye Müdürü Mehmet Duman’ü kabul ederek, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu imzalı teşekkür belgeleri teslim etti.

İtfaiye Teşkilatı’ndan anlamlı davranış

Ziyarette ayrıca “Teşekkür Belgelerini” teslim alan İtfaiye Müdürlüğü personelleri, mesai arkadaşlarıyla Zübeyde Hanım Camii’ne yaptıkları bağışın dekontunu Başkan Özcan’a teslim ettiler.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner1