Bolu Belediyesi’nden şehit yakınları ve gazilere anlamlı uygulama

Bolu Belediyesi 19 Eylül Gaziler Günü’ne özel şehir içi halk otobüslerinde anlamlı bir uygulama başlattı. Bugünden itibaren halk otobüslerine binen şehit yakınlarımız ile gazilerimiz, kartlarını okuttuklarında ‘Vatan size minnettar’ sesi ile karşılaşıyor. 

20 Eylul 2021 20:12
Bolu Belediyesi’nden şehit yakınları ve gazilere anlamlı uygulama

banner63

BOLU - Bolu Belediyesi 19 Eylül Gaziler Günü’ne özel şehir içi halk otobüslerinde anlamlı bir uygulama başlattı. Bugünden itibaren halk otobüslerine binen şehit yakınlarımız ile gazilerimiz, kartlarını okuttuklarında ‘Vatan size minnettar’ sesi ile karşılaşıyor. 

19 Eylül Gaziler Günü sebebiyle Bolu’da çok özel ve anlamlı bir uygulama başladı. Bolu Belediyesi tarafından şehir içi halk otobüslerinde başlatılan bu uygulama ile bugünden itibaren halk otobüslerine binen şehit yakınlarımız ile gazilerimiz, otobüslerde bulunan cihaza kartlarını okuttuklarında ‘Vatan size minnettar’ sesi ile karşılaşıyor.

Uygulama için çok duygulandıklarını ve gururlandıklarını ifade eden gaziler ve şehit yakınları Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’a ve emeği geçen herkese teşekkür etti.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner1