Dörtdivan’ın şikayetleri Koordinatöre iletildi

AK Parti Genel Merkez Karadeniz Bölge Koordinatörü Murat Büyükçe Dörtdivan Teşkilatı’nı ziyaret etti. Ziyarette Dörtdivan’ın şikayetleri Koordinatöre iletildi. 

07 Eylul 2021 22:05
Dörtdivan’ın şikayetleri Koordinatöre iletildi

banner63

DÖRTDİVAN - AK Parti Genel Merkez Karadeniz Bölge Koordinatörü Murat Büyükçe Dörtdivan Teşkilatı’nı ziyaret etti. Ziyarette Dörtdivan’ın şikayetleri Koordinatöre iletildi.

Seçimler gelmeden önce teşkilatlarını diri tutmak isteyen AK Parti’de Bölge Koordinatörleri görev sahalarında çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda AK Parti Genel Merkez Karadeniz Bölge Koordinatörü Murat Büyükçe Dörtdivan Teşkilatı’nı ziyaret etti. Murat Büyükçe’ye ziyareti sırasında AK Parti Bolu Teşkilat Başkanı Ramazan Zengin ve İl Kadın Kolları Başkanı Hicran Çağalı eşlik etti.

MİLLETVEKİLLERİ ŞİKAYET EDİLDİ

Dörtdivan’ın genel sorunlarının konuşulduğu toplantıda konuşan AK Parti Dörtdivan İlçe Başkanı Hasan Ural, “seçimden bu yana üst düzey ziyaret yapılmayan Dörtdivan’a yaptığınız ziyaretten dolayı teşekkür ederim.” diyerek milletvekillerinin seçimden bu yana Dörtdivan’a uğramamasını şikayet etti.

BÜYÜKÇE, KADİR ALTUNDAĞ’IN NEDEN BAĞIMSIZ OLDUĞUNU SORDU

Toplantının ardından Murat Büyükçe ve beraberindekiler, Dörtdivan Belediyesi’ni ziyaret ettiler. Belediye çalışmaları hakkında Başkan Hamza Efe’den bilgi alan Büyükçe, Belediye Meclisi’ndeki sandalye dağılımını öğrendikten sonra bağımsız üye Kadir Altundağ’ın neden bağımsız olduğunu sordu. Belediye Başkanı Hamza Efe ise, Kadir Altındağ’ın eğitimci ve deneyimli bir siyasetçi olduğunu ve bağımsız kalmayı tercih ettiğini söyledi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner1