Tanju Özcan Türkiye’nin en başarılı il belediye başkanı seçildi

 

07 Eylul 2021 17:44
Tanju Özcan Türkiye’nin en başarılı il belediye başkanı seçildi

banner63

BOLU - Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, SONAR Araştırma şirketinin yaptığı ankette Türkiye’nin en başarılı İl Belediye Başkanı seçildi.

SONAR Araştırma, 1 Ağustos - 1 Eylül 2021 tarihleri arasında Türkiye’nin Büyükşehir Belediye başkanları ile Büyükşehir olmayan illerin Belediye Başkanlarının, başarı oranlarını saptadı. 

BAŞKAN ÖZCAN AÇIK ARA BİRİNCİ

Ankette hayata geçirdiği birbirinden önemli çalışma ve projeler ile Bolu halkının büyük takdirini alan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, il belediye başkanları arasında yüzde 68,3 oy oranı ile ilk sırada yer aldı. 
Rakiplerine büyük fark atan Özcan’ı, yüzde 64,2 oy oranı ile Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, yüzde 62,4 oy oranı ile Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, yüzde 61,1 oy oranı ile Bayburt Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci ve yüzde 60,8 oy oranı ile Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan takip etti.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner1