Dörtdivan önemli bir değerini kaybetti; Şair Servet Yüksel vefat etti

Gurbet şiirlerinin hüzünlü sesi, Dörtdivan’ın yetiştirdiği önemli bir değer, Şair Servet Yüksel, Kovid-19 tedavisi gördüğü hastanede vefat etti. 

05 Eylul 2021 23:18
Dörtdivan önemli bir değerini kaybetti; Şair Servet Yüksel vefat etti

banner63

DÖRTDİVAN - Gurbet şiirlerinin hüzünlü sesi, Dörtdivan’ın yetiştirdiği önemli bir değer, Şair Servet Yüksel, Kovid-19 tedavisi gördüğü hastanede vefat etti.

Dörtdivan’ın yetiştirdiği önemli bir şair olan ve Almanya’da ikamet eden Şair Servet Yüksel, yıllık izne geldiği Türkiye’de Kovid-19’a yakalandı. Bir süreden beri hastanede tedavi gören Servet Yüksel hayata tutunamadı.

Servet Yüksel’in vefatı Dörtdivan ve Dörtdivan dışındaki sevenlerinde büyük üzüntü yarattı. Vefat haberi duyulur duyulmaz çok sayıda seveni sosyal medya üzerinden üzüntü dolu mesaj paylaştı. Edinilen bilgiye göre Servet Yüksel geçtiğimiz yıl da Kovid-19 nedeniyle babasını kaybetmişti.

Servet Yüksel’in cenazesi 6 Eylül Pazartesi günü doğum yeri Dörtdivan Adakınık Mahallesi’nde öğle vakti kılınacak cenaze namazının ardından defnedilecek.

Bolu Bilge Haber olarak Merhum Şair Servet Yüksel’e Allah’tan rahmet, başta ailesi olmak üzere tüm sevenlerine başsağlığı diliyoruz.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner1