AK Parti Grubu Meclis’i terketti

AK Parti Belediye Meclis Üyeleri, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın, bir programda dile getirdiği söylemleri için protesto ederek, Belediye Meclis salonunu terk etti. 

02 Eylul 2021 17:19
AK Parti Grubu Meclis’i terketti

banner63

BOLU - AK Parti Belediye Meclis Üyeleri, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın, bir programda dile getirdiği söylemleri için protesto ederek, Belediye Meclis salonunu terk etti.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, sosyal medyada konuk olduğu programda Armağan Çağlayan’ın sorularını yanıtladı. Çağlayan’ın nükteli bir anısını anlatılması istendiğinde, bebeği olmayan bir kadın ile yaşadığı konuşmayı anlattı. Programın  ardından söz konusu diyalog bazı haber sitelerinde gündeme düştü, ardından Twitter adlı sosyal medyada Tanju Özcana yönelik taglar açıldı. Konu büyüyerek, Bolu Belediyesi Eylül Ayı Meclis toplantısı birinci oturumuna da yansıdı.

“AHLAKSIZCA BULDUĞUM VİDEONUZ İÇİN SÖZ ALDIM”

AK Parti Meclis Üyesi Hacer Çınar, “Tek bir konu için söz aldım. Üzüntümü öncelikle dile getirmek istiyorum. Şu anda sosyal medyada dönen, kadına ve anneye yönelik seviyesi düşük ve ahlaksızca bulduğum videonuz için söz aldım. Sizi tüm anneler adına, tüm kadınlar adına esefle kınıyorum ve alehizdeTwitter’da açılan taga desteğimi alenen ilan ediyorum. Bu sebepten dolayı salonda bulunan önce bayanların, sonra bütün belediye meclis üyelerimizi, sizi protesto etmek adına salonu terk etmeye davet ediyorum” ifadelerini kullandı.

Hacer Çınar’ın konuşmasının ardından AK Parti Meclis üyeleri salonu terk etti.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner1