Tanju Özcan; “Hiçbir yere gitmiyorum”

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan gündeme getirdiği yabancı uyruklular konusunda kendisine, ‘Başka partilere göz kırpıyor' algısıyla yaklaşanlara cevap verdi. 

30 Ağustos 2021 17:41
Tanju Özcan; “Hiçbir yere gitmiyorum”

banner63

BOLU - Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan gündeme getirdiği yabancı uyruklular konusunda kendisine, ‘Başka partilere göz kırpıyor' algısıyla yaklaşanlara cevap verdi.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, yabancı uyruklu vatandaşlar hakkındaki düşüncelerini paylaştıktan sonra halen gündemden düşmedi. Tanju Özcan kendi düşüncelerini, toplumun bazı kesimleri başka partilere göz kırpıyor algısıyla karşıladığını ifade etti. Başkan Özcan twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, “Hiçbir yere gitmiyorum. Ben Atatürk’ün CHP’sinin öz evladıyım” diyerek, başka partilere göz kırpıyor diyenlere cevap verdi. 

“HİÇBİR YERE GİTMİYORUM”

Özcan’ın paylaşımında şu ifadeler yer aldı: “Ben bugün memleketimin bekasını düşünerek düşüncelerimi kamuoyu ile gizli bir ajandam olmaksızın paylaştım. Birileri başka partilere göz kırptığım şeklinde algılamış. Hiçbir yere gitmiyorum. Ben Atatürk’ün CHP’sinin öz evladıyım. Dönen dönsün, ben dönmezem yolumdan.”

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner1