Saklandığı yerde yakalandı

Bolu'nun Gerede ilçesinde oğlunu vurarak kaçan Lütfi Doğançay, jandarma ekipleri tarafından saklandığı ormanlık alanda yakalandı. 

27 Ağustos 2021 01:43
Saklandığı yerde yakalandı

banner63

BOLU - Bolu'nun Gerede ilçesinde oğlunu vurarak kaçan Lütfi Doğançay, jandarma ekipleri tarafından saklandığı ormanlık alanda yakalandı.

Bolu İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, dün gece saatlerinde ilçeye bağlı Göynükören köyünde tartıştığı oğlu Mehmet Doğançay'ı (36) av tüfeği ile vurarak öldüren ve daha sonra olay yerinden kaçan Lütfi Doğançay'ın (52) yakalanması için çalışma başlattı.

Şüphelinin Dörtdivan ilçesine bağlı Yayalar Yaylası'nda olduğu istihbaratını alan ekipler, Doğançay'ı yakalamak için operasyon düzenledi.

Bolu, Gerede ve Dörtdivan jandarma komutanlıklarına bağlı arasında jandarma suç araştırma, köpek ve drone timlerinin de bulunduğu 10 timle bölgede arama çalışması başlatıldı.

Lütfi Doğançay, jandarma ekiplerinin operasyonu sonucunda ormanlık alandaki saklandığı yerde yakalandı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner1