AK Parti heyeti yangınzede aileyi ziyaret etti

AK Parti Dörtdivan İlçe Başkanı Hasan Ural, İl Genel Meclis Üyeleri Şahin Serin, Dursun Fidan ve Dörtdivan Belediye Meclis Üyesi Recep Dalkıran’dan olulan AK Parti Heyeti, Deveciler Mahallesi’ndeki yangında ahır ve samanlığı yanan aileyi ziyaret etti. 

08 Ağustos 2021 09:33
AK Parti heyeti yangınzede aileyi ziyaret etti

banner63

DÖRTDİVAN - AK Parti Dörtdivan İlçe Başkanı Hasan Ural, İl Genel Meclis Üyeleri Şahin Serin, Dursun Fidan ve Dörtdivan Belediye Meclis Üyesi Recep Dalkıran’dan olulan AK Parti Heyeti, Deveciler Mahallesi’ndeki yangında ahır ve samanlığı yanan aileyi ziyaret etti.

Yangınzede aileye geçmiş olsun dileklerini ileten AK Parti Heyeti, yangında oturulamaz hale gelen evde incelemelerde bulundular.

“YARALAR SARILACAK”

Ziyaretin ardından açıklama yapan AK Parti Dörtdivan İlçe Başkanı Hasan Ural, “El ele verip yaraları saracağız. Gerek AK Parti olarak ve gerekse devletimizin ilgili birimleri olarak gereken yapılacaktır. Şimdi dayanışma ve yaraları sarma zamanı” dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner1