AK Parti’den Yağbaşlar Köyü’ne çekimser oy

Bolu Belediyesi ile Dörtdivan Yağbaşlar Köyü arasında kilitli parke taşı ve bazı malzemelerin verilmesi için yapılması istenen protokole AK Parti Bolu Belediye Meclis üyelerinden çekimser oy geldi. 

03 Ağustos 2021 15:10
AK Parti’den Yağbaşlar Köyü’ne çekimser oy

banner63

BOLU - Bolu Belediyesi ile Dörtdivan Yağbaşlar Köyü arasında kilitli parke taşı ve bazı malzemelerin verilmesi için yapılması istenen protokole AK Parti Bolu Belediye Meclis üyelerinden çekimser oy geldi.

Bolu Belediye Meclisi’nin Ağustos ayı toplantısına Bolu Belediye BaşkanıTanju Özcan’ın Dörtdivan ile ilgili sözleri damgasını vurdu. Dörtdivan Yağbaşlar Köyü Muhtarlığı ile Bolu Belediyesi arasında kilitli parke taşı ve bazı malzemlerin verilmesi için Meclis’ten protokol imzalama yetkisi istendi. Yapılan oylamada AK Partli Meclis üyeleri çekimser oy kullandılar.

”Ne istiyorsunuz Dörtdivan’dan?”

Oylamada AK Partili üyelerin çekimser oy kullanması üzerine “Ne istiyorsunuz bu Dörtdivan’dan?” diyerek sitem eden Başkan Özcan, “ayrımcılık yapıyorsunuz, Dörtdivanlılar’ı dışlıyorsunuz, O’nlar Bolulu, Bolu’nun öz evlatları, yerli ve milli, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı. Orta Asya’dan gelmişler oralara yerleşmişler.” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner1