Tanju Özcan; “Hamza Efe adam gibi adamdır”

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Belediye Meclis Toplantısında yaptığı konuşmada, AK Parti sıralarına dönerek, “Hamza Efe Adam gibi adamdır.” dedi. 

03 Ağustos 2021 14:56
Tanju Özcan; “Hamza Efe adam gibi adamdır”

banner63

BOLU - Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Belediye Meclis Toplantısında yaptığı konuşmada, AK Parti sıralarına dönerek, “Hamza Efe Adam gibi adamdır.” dedi.

Bolu Belediye Meclisi’nin Ağustos ayı toplantısında gündem maddelerinden biri olan Dörtdivan Belediyesi ile Bolu Belediyesi arasında asfalt atma işi konusunda Başkan Tanju Özcan’a yetki verilmesi konusu görüşüldü. Görüşme sırasında AK Partililerin oturduğu sıralara yönelerek konuşan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, “ Hamza Efe ile her gün görüşüyorum. Hamza Efe’yi severim, adam gibi adamdır. Adamı aday yapmadınız bağımsız girdi kazandı.” dedi.

Konuşmanın ardından yapılan oylamada önerge oybirliği ile kabul edildi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner1