Dörtdivan Özel İdare araç - gereç ve depolama tesisi kuruyor

Dörtdivan Özel İdare Müdürlüğü, Gerede yolu üzerindeki arsasına yeni araç ve gereç ve depolalama tesisi kuruyor. 

29 Temmuz 2021 18:44
Dörtdivan Özel İdare araç - gereç ve depolama tesisi kuruyor

banner63

DÖRTDİVAN - Dörtdivan Özel İdare Müdürlüğü, Gerede yolu üzerindeki arsasına yeni araç ve gereç ve depolalama tesisi kuruyor.

Yıllardan beri Dörtdivan şehir merkezinde araçlarını ve malzemelerini barındıran Dörtdivan Özel İdare Müdürlüğü, Gerede Yolu üzerindeki arsasına yapacağı on bölmeli araç bakım ünitesi, idare binası ve depolama alanı ile yeni bir tesis kuruyor.

”KÖTÜ GÖRÜNTÜYE SON VERİYORUZ”

AK Parti Dörtdivan İlçe Başkanı Hasan Ural ve AK Parti Bolu İl Genel Meclis Üyesi Şahin Serin inşaat çalışmalarını yerinde incelediler. Konuya ilişkin bir açıklama yapan İl Genel Meclis Üyesi Şahin Serin; “Yıllardan beri Özel İdare araçları ve malzemeleri şehir içinde kötü bir görünüm oluşturuyordu. Yaptığımız proje ile bu görüntüye son veriyoruz. Araçlarımızı ve malzemelerimizi yeni yapacağımız on bölmeli araç garajı ve depolama alanına taşıyoruz. Buradan çalışmalarımızı daha verimli idare edebileceğiz.” dedi.

Yazın gelmesiyle çalışmalara hız verdiklerini belirten Şahin Serin, “köy yollarının bakım ve onarım çalışmalarının devam ettiğini” belirtti.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner1