Piknik masasını çaldılar

İzzet Baysal Mahallesi Çakmaklar Caddesi üzerinde bulunan Mustafa Çerkeşli Parkında bir kamelyanın masasını çalan kimliği belirsiz kişi ya da kişilere sosyal medyada tepki yağdı. 

26 Temmuz 2021 15:37
Piknik masasını çaldılar

banner63

BOLU - İzzet Baysal Mahallesi Çakmaklar Caddesi üzerinde bulunan Mustafa Çerkeşli Parkında bir kamelyanın masasını çalan kimliği belirsiz kişi ya da kişilere sosyal medyada tepki yağdı.

Parkta bulunan metal-ahşap kamelyanın masası demir testere ile keserek çalan hırsızlar Bolu’da günün konusu oldu. Durumu sosyal medya hesabından paylaşan Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Rasim Özdemir, “Bu manzarayı görünce bir süre düşündüm acaba sebep ne olabilir diye, aklıma şunlar geldi;

Eve lazım olmuş götürmüşler. İki arkadaş aradaki engeli kaldıralım demişler sökmüşler. Yapılanı beğenmemişler yeni bir görsel kazandırmak istemişler. “Bir de bu halini deneyin” deyip bize bir mesaj vermek istemişler ….

Söken arkadaşlara sesleniyorum; sebep her ne ise komik değil. Aksine kamu malına zarar vermek saygısızlığını gösterip tüm Bolu halkının da hakkını gasp etmiş olmuşsunuz. Keşke konuşarak anlatsaydınız derdinizi, çünkü biz bu dili bilmiyoruz maalesef” ifadelerini kullandı.

Hırsızlığın duyulması üzerine sosyal medyada düşüncelerini dile getiren onlarca kişi kimliği belirsiz hırsız ya da hırsızlara tepki yağdırdı. Ağır hakaretlere uğrayan arsız yüzsüzlerin kimliklerinin belirlenmesi istendi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner1