İl Müdürü muradına erdi: “Eşi Çed Şube Müdürü oldu”

Bir eşini müdür yapma vakası da Bolu’da yaşandı. Bolu Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Oğuzhan Kurt’un eşi Ferda Kurt, Çed Şube Müdürü olarak atandı. 

25 Temmuz 2021 18:17
İl Müdürü muradına erdi: “Eşi Çed Şube Müdürü oldu”

banner63

BOLU - Bir eşini müdür yapma vakası da Bolu’da yaşandı. Bolu Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Oğuzhan Kurt’un eşi Ferda Kurt, Çed Şube Müdürü olarak atandı.

İlk olarak Bolu Bilge Haber İmtiyaz Sahibi ve Köşe Yazarı Mutlu Bilge tarafından 5 Temmuz’da “Bir Eşini Müdür Yapma Vakası da Bolu’da mı?” başlıklı köşe yazısında dile getirilen iddiaların ardından Çeve ve Şehircilik Bakanlığı’nın 14.07.2021 Tarih ve 1354583 sayılı oluru ile Bolu Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Çed Şube Müdürlüğü’ne İl Müdürü Oğuzhan Kurt’un eşi Ferda Kurt asaleten atandı.

Bu atamanın ardından bir süreden beri eşi Ferda Kurt’u ÇED Şube Müdürü yapmak için uğraştığı ve bunun için Ankara’da kulis yaptığı ve ÇED Şubesi’ne vekaleten bakan Yücel Onur’u önce istifaya zorladığı ardından da odasından attığı iddia edilen İl Müdürü Oğuzhan Kurt muradına ermiş oldu. 

İddialarla ilgili olarak ne Bolu Valiliği’nden ne de Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’nden herhangi bir açıklama gelmedi. Bolu Bilge Haber olarak Bolu Valiliği’ne iddiaların araştırılması ve gereğinin yapılması için tekrar çağrıda bulunuyoruz.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner1