AK Parti Teşkilat Başkanlığı Doğu Anadolu Bölge Koordinatörü Nurettin Doğanay; “Tek gerçek Recep Tayyip Erdoğan…!

Elazığ ilinde Teşkilat çalışmaları yapmak üzere 3 günlük program gerçekleştiren AK Parti Teşkilat Başkanlığı Doğu Anadolu Bölge Koordinatörü Nurettin Doğanay; “6 yıl İl Başkanlığının ardından hiç bilmediğim ve tanınmadığım Elazığ iline gerçekleştirdiğim ziyaret bana ne öğretti derseniz; gördüm ki tek gerçek, Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan” dedi. 

29 Haziran 2021 10:18
AK Parti Teşkilat Başkanlığı Doğu Anadolu Bölge Koordinatörü Nurettin Doğanay; “Tek gerçek Recep Tayyip Erdoğan…!

banner63

BOLU - Elazığ ilinde Teşkilat çalışmaları yapmak üzere 3 günlük program gerçekleştiren AK Parti Teşkilat Başkanlığı Doğu Anadolu Bölge Koordinatörü Nurettin Doğanay; “6 yıl İl Başkanlığının ardından hiç bilmediğim ve tanınmadığım Elazığ iline gerçekleştirdiğim ziyaret bana ne öğretti derseniz; gördüm ki tek gerçek, Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan” dedi.

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı Doğu Anadolu Bölge Koordinatörü olarak görevlendirilen geçmiş dönem AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, koordinatörlük görevine de hızlı başladı.

23-26 Haziran tarihleri arasında Elazığ’a bir ziyaret gerçekleştiren AK Parti Teşkilat Başkanlığı Doğu Anadolu Bölge Koordinatörü Nurettin Doğanay; 11 ilçe ve 3 beldeyi gezerek, hem AK Parti Teşkilatlarıyla hem de esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Ziyaretiyle ilgili bir değerlendirme yapan AK Parti Teşkilat Başkanlığı Doğu Anadolu Bölge Koordinatörü Nurettin Doğanay; “İl Başkanlığımın Genel Merkezde görevlendirilmemle sona ermesi ermesi sonrası Bolu kamuoyumum da bildiği olarak Doğu Anadolu Bölge Koordinatörü olarak görevlendirildim. Koordinatörlerimizin katılımıyla Teşkilat Başkanımız Sayın Erkan Kandemir’in riyasetinde Kızılcahamam’da yapılan 3 günlük kampta şahsıma sorumlu olarak Elazığ ili verildi. Ben de görevlendirilmeyi alır almaz, hemen Elazığ iline bir program gerçekleştirdim. 23-26 Haziran tarihleri arasında Elazığ İl Başkanımız Şerafettin Yıldırım’ın mihmandarlığında 3 gün boyunca 11 ilçe ve 3 beldeyi gezme imkanım oldu. Bu gezilerde ilk önce İlçe Teşkilatlarımıza uğrayarak genel bir durum tespiti yaptıktan sonra esnaf ve vatandaş ziyaretlerimizi gerçekleştirdik. Dolu dolu geçen bu 3 günlük programda Elazığlı hemşerilerimizin; Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımıza olan sevgilerine, güvenlerine yakından şahit oldum. Bu öyle bir sevgi ki; Genel Seçimlerde 5 milletvekilliğinin 4’ünü, yerel seçimlerde İl Belediye Başkanlığını, 10 ilçeden 7’sini ve 9 beldeden de 8’ini AK Partiye emanet etmişler. Allah Elazığlı hemşerilerimizden razı oldun. Bize düşen görev ise 2023 yılında Elazığ Teşkilatlarımızla, Milletvekillerimizle ve Belediye Başkanlarımızla güç birliği yaparak 5 milletvekilliğinin 5’ini almak ve Cumhurbaşkanımıza Türkiye genelinde en fazla oyu almaktır. Bu amaç için var gücümüzle çalışacağız. Öte yandan bizleri bağırlarına basan, yiğit insanlar Gakkoşların diyarı Elazığ İl Başkanımız Sayın Şerafettin Yıldırım nezdinde tüm Teşkilat Mensuplarımıza ve Elazığlı vatandaşlarımıza gönlümüzde derin bir iz bırakan o mükemmel ev sahiplikleri için ve de Elazığ programımız boyunca bizleri yakından takip ederek çalışmalarımızı kamuoyuna ulaştıran Bolu ve Elazığ’daki basın mensubu kardeşlerime de teşekkür etmek isterim” dedi.

AK Partide görev alanların her zaman bilincinde oldukları ve söyledikleri; “Bu halk, Recep Tayyip Erdoğan’a olan sevgi ve güveni nedeniyle bizlere oy veriyor” sözünü Elazığ’da kendisine gösterilen ilgiyle gerçek anlamda hissettiğini söyleyen Doğanay; “AK Parti kan kaybediyor, 2023 seçimleri çok zor geçecek gibi muhalefetin pompaladığı ve ne yazık ki öncelikle AK Partili kardeşlerimizin bile inandığı bu söylemlerin yalan olduğunun bir göstergesidir. Benim Elazığ ziyaretim ve burada gördüğüm ilgi. Bolu nere, Elazığ nere? Gerede nere, Karakoçan nere? Göynükören nere, Yazıkonak nere? Kim tanır Nurettin Doğanay’ı da Palu’da, Kovancılar’da, Karakoçan’da, Ağın’da, Keban’da, Baskil’de, Sivrice’de, Arıcak’da, Maden’de, Alacakaya’da yüzlerce insan karşılar? Tabi ki de kimse oralarda Nurettin Doğanay’ı tanımaz. Bize olan ilgi Recep Tayyip Erdoğan’a olan ilginin yansıması aslında. Şahsım olarak o yüzden bu bilinçle çalışacak, Liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın davasına yük olmaya değil, bir çakıl taşı kadar büyüklüğünde dahi olsa yük almaya gayret edeceğim. Çünkü biliyor ve görüyorum ki keramet bizde değil! Tek gerçek var o da Recep Tayyip Erdoğan” diye konuştu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner1