Yeni Dörtdivan Kaymakamı Mustafa Batuhan Alpboğa

İçişleri Bakanlığı tarafından düzenlenen 107. Dönem Kaymakamlık Kursu Kura çekimi sonucunda Dörtdivan Kaymakamlığı’na Mustafa Batuhan Alpboğa atandı. 

27 Haziran 2021 21:48
Yeni Dörtdivan Kaymakamı Mustafa Batuhan Alpboğa

banner63

DÖRTDİVAN - İçişleri Bakanlığı tarafından düzenlenen 107. Dönem Kaymakamlık Kursu Kura çekimi sonucunda Dörtdivan Kaymakamlığı’na Mustafa Batuhan Alpboğa atandı.

İçişleri Bakanlığı tarafından düzenlenen 107. Dönem Kaymakamlık Kursu Kura Törenine Bakan Süleyman Soylu da katıldı. Çekilen kura sonucunda Mustafa Batuhan Alpboğa Dörtdivan Kaymakamı olarak atandı.

Kura töreninde kursu derece ile bitiren kaymakam adaylarına hediyeleri ve sertifikaları takdim edildi.

Karabük nüfusuna kayıtlı olan Kaymakam Alpboğa, daha önce de Kastamonu’nun Seydiler Kaymakamlığını vekaleten sürdürmüştü.

MUSTAFA BATUHAN ALPBOĞA KİMDİR?

1994 yılında Karabük’te doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Karabük’te tamamladı. 2013 yılında girdiği Kocaeli Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nden 2017 yılında mezun oldu. 2018 yılında İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan Kaymakam Adaylığı sınavını kazanarak 107. Dönem Mülki İdare Amiri Karabük Kaymakam Adayı olarak Mülki İdare Amirliğine intisap etti. İl merkez stajının ardından Trabzon Yomra ve Zonguldak Çaycuma ilçelerinde refiklik stajını tamamlamış olup, İçişleri Bakanlığının  30/05/2019 tarihli onayıyla 10/06/2019 tarihinde Kastamonu Seydiler ilçesindeki görevine başladı. Son çekilen kura sonucunda da Dörtdivan Kaymakamı olarak atandı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner1