Hamza Efe yaza hızlı girdi

Yaz mevsiminin gelmesiyle birlikte Dörtdivan Belediye Başkanı Hamza Efe çalışmaları hızlandırdı. Orman İşletme Müdürlüğü’nün önünden başlayıp Gerede Caddesi boyunca kaldırım yenileme ve sıcak asfalt çalışması başlatıldı. 

21 Haziran 2021 18:06
Hamza Efe yaza hızlı girdi

banner63

DÖRTDİVAN - Yaz mevsiminin gelmesiyle birlikte Dörtdivan Belediye Başkanı Hamza Efe çalışmaları hızlandırdı. Orman İşletme Müdürlüğü’nün önünden başlayıp Gerede Caddesi boyunca kaldırım yenileme ve sıcak asfalt çalışması başlatıldı.

Dörtdivan’da Yöresel Ürün Pazarı inşaatı ve Şehit Polis Yaşar Doğançay Spor Kompleksi soyunma odaları ve sosyal tesisi inşaatında sona yaklaşılırken, Kurban Bayramı öncesinde kaldırım yenileme ve sıcak asfalt çalışması başlatıldı. Dörtdivan Orman İşletme Müdürlüğü önünden başlayarak Gerede Caddesi ve Köroğlu Caddesi boyunca kaldırımlar yenilenerek yol sıcak asfalt ile kaplanacak. 

Kaldırım yenilemede kullanılan taşların Bolu Belediyesi tarafından verildiği öğrenildi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner1