Dörtdivan heyetine ayar verildi

AK Parti Bolu İl Başkanlığı’nda dün düzenlenen Dörtdivan konulu toplantıdan Dörtdivan yararına bir sonuç çıkmadığı Dörtdivan heyetine ayar verildiği öğrenildi. 

19 Haziran 2021 05:38
Dörtdivan heyetine ayar verildi

banner63

BOLU - AK Parti Bolu İl Başkanlığı’nda dün düzenlenen Dörtdivan konulu toplantıdan Dörtdivan yararına bir sonuç çıkmadığı Dörtdivan heyetine ayar verildiği öğrenildi.

Bolu Bilge Haber olarak gizli tutulmasına rağmen günler öncesinden öğrendiğimiz ve Milletvekilleri Fehmi Küpçü ve Arzu Aydın’ın Dörtdivan korkusu nedeniyle Bolu’da gerçekleştirilen Dörtdivan konulu toplantıya İl Başkanı Suat Güner, Milletvekilleri Fehmi Küpçü ve Arzu Aydın, Dörtdivan Belediye Başkanı Hamza Efe, AK Parti Dörtdivan İlçe Başkanı Hasan Ural, İl Genel Meclis Üyeleri Şahin Serin ve Dursun Fidan katıldılar.

HEYETE AYAR VERİLDİ

Toplantıda Dörtdivan’a kazanım olarak somut hiç bir konunun ele alınmadığı, Dörtdivan heyetine bir ve beraber olmaları, çalışmalarına devam etmeleri yönünde nasihat edildiği öğrenildi.

HAMZA EFE’YE SİTEM ETTİLER

Dörtdivan Orman İşletme Müdürlüğü’nün Dörtdivan’a yeniden kazandırılmasının ardından yayınladığı mesajda millletvekillerine yer vermeyen Dörtdivan Belediye Başkanı Hamza Efe’ye toplantıda sitem geldi. Milletvekilleri ‘’bizim hiç mi emeğimiz yok bize neden teşekkür etmedin?” diyerek Hamza Efe’ye sitem ettiler.

BÜYÜK TEPKİ ALDILAR

2019 seçimlerinden bu yana Dörtdivan’a uğramayan Milletvekillerinin ve AK Parti Bolu İl Başkanlığı’nın diğer ilçelere gitmesine rağmen Dörtdivan teşkilatını Bolu’ya çağırması, Dörtdivanlılardan büyük tepki aldı. Haberin duyulması üzerine tepki gösteren vatandaşlar, Dörtdivan’ı unutan AK Parti’nin seçimlerde hangi yüzle Dörtdivan’a geleceğini sordular.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner1