Üniversitelerde aşılama başlıyor!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, koronavirüsle mücadele kapsamında üniversitelerde idari ve akademik personellerin aşı önceliğine alındığını duyurdu. 

09 Haziran 2021 13:40
Üniversitelerde aşılama başlıyor!

banner63

Koronavirüsle mücadele kapsamında aşılama çalışmaları hızla devam ederken aşı önceliği tanınan gruplara da her geçen gün yenisi ekleniyor. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, yaptığı açıklamada aşı programına dahil edilen yeni grupları kamuoyuyla paylaştı.

Bakan Koca tarafından yapılan açıklamada, “Aşı programımızda bir grubun daha aşılanmasına başlıyoruz. Müzisyen, film ve dizi prodüksiyon ekipleri aşı olmaya başlayabilecekler. Her geçen gün yeni meslek ve yaş grupları eklenerek ülkemizi en kısa sürede salgın gündeminden çıkaracağız. Üniversitelerimizin Eylül'de yüz yüze eğitime başlayabilmesi için öğretim üyelerimizin ve üniversite personellerinin aşılanmasına da başlıyoruz. Bu güce güvenin” ifadelerini kullandı.
 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner1