Otoyolda feci kaza 1 ölü, 2 yaralı

TEM Otoyolu Ankara istikametinde seyir halinde olan ticari araç, tıra arkadan çarptı. Çarpmanın şiddetiyle savrulan ticari araçtaki 1 kişi öldü, 2 kişi de yaralandı. 

04 Haziran 2021 22:50
Otoyolda feci kaza 1 ölü, 2 yaralı

banner63

BOLU - TEM Otoyolu Ankara istikametinde seyir halinde olan ticari araç, tıra arkadan çarptı. Çarpmanın şiddetiyle savrulan ticari araçtaki 1 kişi öldü, 2 kişi de yaralandı.

Anadolu Otoyolu Yukarı Soku mevkiinde Ankara istikametine seyir halinde olan ticari araç dinlenme tesisi çıkışında emniyet şeridinde bekleyen 06 KD 330 plakalı kamyona hızla çarptı. 21 yaşındaki Hüseyin Sarıçam idaresindeki ticari araç çarpmanın etkisiyle ile yola savruldu. 06 BY 2605 plakalı ticari araç kazanın şiddetiyle adeta paramparça oldu. Yoldan geçen sürücüler kazayı hemen 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdiler. İhbar üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevkedildi.

Sağlık ekiplerinin yaptığı ilk kontrollerde araç içerisinde sıkışan 21 yaşındaki Berke Ahmet Kocaoğlu isimli gencin yaşamını yitirdiği belirlendi. Kazada ticari araç içerisinde bulunan ve ağır yaralanan Enes Şahan Akyol ile Hüseyin Sarıçam sağlık ekipleri tarafından olay yerine yapılan ilk müdahalelerinin ardından hastaneye kaldırıldılar. Kaza nedeniyle trafik bir süre tek şeritten sağlanırken otoyolda uzun araç kuyrukları oluştu. Kazayla ilgili polis ekipleri soruşturma başlattı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner1