Emniyetten DEAŞ operasyonu açıklaması

Bin 700 kişinin öldürüldüğü Spyker Katliamı faili DEAŞ üyesi terörist ilimizde düzenlenen operasyonda yakalandı. Emniyet Müdürlüğü DEAŞ’lının yakalanması ile ilgili bilgi verdi. 

04 Haziran 2021 08:13
Emniyetten DEAŞ operasyonu açıklaması

banner63

BOLU - Bin 700 kişinin öldürüldüğü Spyker Katliamı faili DEAŞ üyesi terörist ilimizde düzenlenen operasyonda yakalandı. Emniyet Müdürlüğü DEAŞ’lının yakalanması ile ilgili bilgi verdi.

Bolu'da, İnterpol tarafından aranan ve bin 700 kişinin öldürüldüğü Spyker Katliamı'nın faillerinden DEAŞ'lı terörist Arkan Taha Ahmad şafak operasyonuyla yakalanarak adliyeye sevk edildi. Yapılan operasyonla ilgili İl Emniyet Müdürlüğünden açıklama yapıldı.

Açıklamada, “Müdürlüğümüz Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince terör örgütlerinin eylem ve faaliyetlerinin deşifre edilmesine ve engellenmesine yönelik yürütülen çalışmalar çerçevesinde; önceki tarihlerde DEAŞ Silahlı Terör Örgütü İçerisinde üst düzey faaliyet yürüttüğü iddia edilen, Irak İnterpol görevlilerince hakkında yakalama ve tutuklama kararı bulunan Irak uyruklu A.T.A.A isimli şahıs Bolu Cumhuriyet Başsavcılığının izni ile 03.06.2021 günü yapılan operasyon sonucu İlimizde yakalanarak adli makamlara teslim edilmiştir” ifadelerine yer verildi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner1