CHP’den suç duyurusu

Ayasofya’da Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın da katıldığı bir programda Cumhuriyetimizin Kurucusu Atatürk’e hakaret eden imam Mustafa Demirkan hakkında CHP Bolu İl Örgütü suç duyurusunda bulundu. 

02 Haziran 2021 15:44
CHP’den suç duyurusu

banner63

BOLU - Ayasofya’da Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın da katıldığı bir programda Cumhuriyetimizin Kurucusu Atatürk’e hakaret eden imam Mustafa Demirkan hakkında CHP Bolu İl Örgütü suç duyurusunda bulundu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katıldığı Ayasofya’daki programda “Öyle bir zaman geldiki bir asır gibi bir zaman içinde ezan ve namaz yasaklandı ve müze haline çevrildi. Bunlardan daha zalim ve kâfir kim olabilir” diyerek Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucu önderi Mustafa Kemal Atatürk’e hakaret eden imam Mustafa Demirkan’a tepkiler ilimizde de çığ gibi büyüyor.

“BU ÜLKEYİ SONUNA KADAR MÜDAFAA EDECEĞİZ”

Son olarak Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) İl Örgütü, imam Demirkan hakkında bolu Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunmak üzere toplandı. Adliye önünde konuşan CHP İl Başkanı Karsu, “Bugünlerde Cumhuriyetin Kurucusu, ülkemizin bugüne kadar bize ifade ettiği her şeyi, dünyanın en güzel ülkesini hediye eden Yüce Mustafa Kemal Atatürk’ün aleyhine, devletin memurları olarak bildiğimiz imamların ağır sözler söylemesine çok hayıflandık. Hem bu Cumhuriyetin nimetlerini kullanacaksınız hem yüce Atatürk’ün ülkesinde boy göstereceksiniz. Verdiğimiz vergilerle besleneceksiniz, olmadı bu ülkenin Cumhurbaşkanının karşısında bu ülkenin yüce kurucusuna ağır sözler söyleyeceksiniz. Bu ancak ‘Yunan kazansaydı’ diyen insanların zihniyetidir. Ne olursa olsun biz bu ülkeyi sonuna kadar müdafaa edeceğiz. Bu ülke hepimizin ortak değeridir, Atatürk hepimizin atası, bu ülkenin kurucusu. Onun savunucusu, dünyaya meydan okuyarak silah arkadaşlarıyla birlikte aldığı bu ülkeyi sonuna kadar, kanımızın son damlasına kadar savunacağız” ifadelerini kullandı.

Karsu’nun açıklamaları sonrası CHP’li yöneticiler ve partililer suç duyurusu dilekçelerini Cumhuriyet Başsavcılığına ilettiler.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner1