AK Parti’den yağmurdan zarar gören vatandaşlara ziyaret

AK Parti Bolu Belediye Meclis üyeleri Uğur Akbay, Şaziye Turan ve Hüseyin Türkmen Sağlık Mahallesi’nde yoğun yağmur yağışı sebebiyle evleri su baskınına uğrayan vatandaşları ziyaret etti. 

30 Mayıs 2021 09:02
AK Parti’den yağmurdan zarar gören vatandaşlara ziyaret

banner63

BOLU - AK Parti Bolu Belediye Meclis üyeleri Uğur Akbay, Şaziye Turan ve Hüseyin Türkmen Sağlık Mahallesi’nde yoğun yağmur yağışı sebebiyle evleri su baskınına uğrayan vatandaşları ziyaret etti.

AK Parti Grup Başkan Vekili Uğur Akbay gerçekleştirdikleri ziyaret hakkında şu değerlendirmeleri yaptı:

”SİZE NASIL YARDIMCI OLABİLİRİZ DİYE GELDİK

Dün sel baskınını gördük uğraşınız üzerine geldik. Sizi ziyaret edip geçmiş olsun demek istedik. En azından bir şey yapabilir miyiz sizlere yardımcı olabilir miyiz? Diyerek geldik. Akşamki çabanız gördük bu bizim yüreğimizi burktu. Bizim üzerimize düşen bir şey var mı? Size nasıl yardımcı olabiliriz diye geldik. Biz buraya sizlere geçmiş olsun demek için geldik. Yapabileceğimiz bir şey var mı? demek için geldik. Belediye meclisi üyesi arkadaşlarımızla birlikte geldik.”

ÖNCE ALT YAPI OLSA SORUNUMUZ OLMAYACAK

Su baskını sebebiyle zarar gören Fethi Gültekin simli vatandaş şu değerlendirmeleri yaptı: Kendi imkânlarımızla mücadele etmeye çalıştık. Ben kendi imkânlarımla baca koymuştum ama bu bacalar çalışmalar esnasında kapandı. Kanal varken bacalarımız çalışıyordu ama şimdi çalışmıyor. Kanal kapanınca tahliye olmadı. Şuan yine yağmur yağsa yine kapanacak. Önce altyapı yapılsa bizim sorunumuz olmayacak. Büzler konuldu. Yapılan her şey çok güzel saygımız var. Keşke önce altyapı yapılsaydı bizde çile çekmeseydik. Çok şükür bir can kaybımız yok ama maddi zararımız var. Mal canın yongası. Komşularımızdan Allah razı olsun. Onların desteği sayesinde biz buradaki sorunumuzu çözdük. Kanalizasyonumuz taştı. Sabahtan beri ben burayla uğraşıyorum. Maddi zararı önledik komşularımızdan Allah razı olsun. El birlik olduk. Evimizin salonunda filan biraz zararı oldu. Yine yağmur yağsa yine aynısı olacak. En kıs zamanda bir çözüm bulunmalı. Biz projeye karşı değiliz çok güzel oluyor. Bizi ziyaret ettiğiniz için teşekkür ederiz Allah razı olsun.

GEÇMİŞ OLSUN DEMEK İÇİN GELDİK

AK Parti Grup Başkan Vekili Uğur Akbay gerçekleştirdikleri ziyaret sonrası şu değerlendirmeleri yaptı: Dün akşam saatlerinde yoğun yağmur yağışı sonrası sıkıntı yaşayan yerlerimiz vardır. Bizde bu haberi gördük. Sel sonucu sıkıntı yaşayan vatandaşlarımızın dertlerini dinlemek için buraya geldik. Burada bir sorun söz konusu. Kanal kapatılma işlemi gerçekleşiyor. Sulama kanalının kaptırmasıyla yağmurlama hattının önleri kapatılmış. Kot farkından dolayı düşük olan evler var. Yağmur suyu ve lağım sularından dolayı bir mağduriyet var. Biz geçmiş olsun demek için buraya geldik. Biz vatandaşlarımızın bilgi ve görüşlerini aldık. Fen işlerinde olan arkadaşlarımız buradaydı. Biz kendilerinden burada su önlemini almak için ricada bulunduk vatandaşımızın ihtiyacı giderildi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner1