Bolu Belediye Başkanı Özcan’dan önemli yapılandırma açıklaması

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, vergi borcu yapılandırmasında ilk taksit ödemelerinin 31 Mayıs Pazartesi günü sona ereceğini belirterek, “Asılsız haberlere itibar edip, ‘ödemeyeyim’ derseniz gecikme zammıyla karşı karşıya kalabilirsiniz. Bu konuda vatandaşlarımızı uyarmak istiyorum.” dedi. 

26 Mayıs 2021 09:22
Bolu Belediye Başkanı Özcan’dan önemli yapılandırma açıklaması

banner63

BOLU - Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, vergi borcu yapılandırmasında ilk taksit ödemelerinin 31 Mayıs Pazartesi günü sona ereceğini belirterek, “Asılsız haberlere itibar edip, ‘ödemeyeyim’ derseniz gecikme zammıyla karşı karşıya kalabilirsiniz. Bu konuda vatandaşlarımızı uyarmak istiyorum.” dedi.

Bolu Belediye Meclisi’nin Mayıs Ayı 2. Birleşimi’nde vergi yapılandırmasıyla ilgili konuşan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, bazı medya kuruluşlarında borçlarının yeniden yapılandırılacağına ilişkin çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını bildirerek, “Bu haberler doğru değil. Yapılandırma Kanunu yeni çıktı. Bir de yeniden Yapılandırma Kanunu çıkarsa geriye dönük borçları kapsayacak. Şu anda biliyorsunuz Mayıs ayında emlak vergisi, katı atık vergisi başta olmak üzere bir kısım vergilerin 1. Taksitlerinin ödenmesi gerekiyor. 31 Mayıs Pazartesi günü son.” diye konuştu.

Özcan, hafta sonu uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasında vatandaşların mağdur olmaması için gerekli önlemleri aldıklarını da açıklayarak, “Vatandaşlarımıza kolaylık sağlamak amacıyla hafta sonu veznelerimizi açık tutacağız. Sokağa çıkma yasağı var ama evleri yakın olan vatandaşlarımız belediyeden ödeme yapabilecekler. İkincisi, bazı mahallelere seyyar araçta göndereceğiz. Asılsız haberlere itibar edip, ‘ödemeyeyim’ derseniz gecikme zammıyla karşı karşıya kalabilirsiniz. Bu konuda vatandaşlarımızı uyarmak istiyorum.”  ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner1