Bolu Belediyesi düzenlediği bando konserleriyle Bolululara “bayram gibi bayram” yaşattı

Bolu’da, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Bolu Belediyesi’nin düzenlediği bando konserleriyle coşkuyla kutlandı. Eşsiz güzellikleriyle ünlü Gölcük Milli Parkı’nda gerçekleştirilen bando konserinde ziyaretçiler unutamayacakları bir gün yaşadı. 

20 Mayıs 2021 18:44
Bolu Belediyesi düzenlediği bando konserleriyle Bolululara “bayram gibi bayram” yaşattı

banner63

BOLU - Bolu’da, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Bolu Belediyesi’nin düzenlediği bando konserleriyle coşkuyla kutlandı. Eşsiz güzellikleriyle ünlü Gölcük Milli Parkı’nda gerçekleştirilen bando konserinde ziyaretçiler unutamayacakları bir gün yaşadı.

Bolu Belediyesi, Koronavirüs kısıtlamaları gölgesinde girilen 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı coşkuyla kutlamak için bir dizi bando konseri düzenledi. Gün boyu devam eden konserlerde Bolu Belediye Bandosu, Bolululara bayram coşkusu yaşattı. Konserlerin ilki, eşsiz güzellikleriyle ünlü Gölcük Milli Parkı’nda yapıldı. Göl kenarındaki iskelede gerçekleşen konsere Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, eşi Meral Özcan ve oğlu Can Özcan ile birlikte katıldı.
Konserler büyük coşkuya sahne oldu
Kulakların pasını silen coşkulu konser öncesi bir konuşma yapan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, vatandaşların bayramlarını tebrik etti. Özcan, daha sonra Belediye Bandosu tarafından söylenen marşlar ve şarkılara eşlik ederek, bayram coşkusunu doyasıya yaşadı. Buradaki konserin ardından Bolu Belediye Bandosu mini konserlerini şehrin birçok noktasında sürdürdü. Atatürk Orman Parkı, Karaçayır Parkı gibi farklı noktalardaki konserlerde Bolu Belediye Bandosu, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı buruk geçiren Bolululara “bayram gibi bayram” yaşattı. Bando’nun söylediği marş ve şarkılara vatandaşlar da ellerindeki Türk bayraklarıyla destek verdi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner1